Anca Dumitra, Geanina din Las Fierbinți, s-a căsătorit religios. Ce rochie de mireasă a purtat. Vedeta Pro TV a arătat fabulos

A fost nuntă mare în showbiz-ul românesc. Anca Dumitra, actrița care o interpretează pe Geanina în serialul Las Fierbinți, și-a unit destinele în fața lui Dumnezeu cu alesul inimii, austriacul Manfred Spendier. Vedeta de la Pro TV a arătat fabulos într-o rochie de mireasă de un alb imaculat, cu decolteu generos și o trenă lungă. Imagini de senzație de la marele eveniment.

Anca Dumitra, Geanina din Las Fierbinți, s-a căsătorit religios

Anca Dumitra și partenerului ei, Manfred Spendier, au spus un „DA” hotărât în fața ofițerului stării civile pe 17 decembrie 2022, iar în acest weekend au decis să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu. Cununia religioasă a celor doi a avut loc sâmbătă, 29 aprilie.

Geanina, așa cum mai este cunoscută de fanii serialului Las Fierbinți, a avut parte de o nuntă cu totul deosebită, iar rochia de mireasă a fost special creată pentru ea. A optat pentru un model cu o trenă impresionată și un decolteu generos. Anca Dumitra a ales să poarte un voal lung până în pământ. În ceea ce privește machiajul, actrița a ales nuanțe de maro și negru care i-au pus ochii în evidență. Iar coafura cu bucle lejere a întregit imagina perfectă a miresei.

Petrecerea s-a ținut într-un local din afara Bucureștiului, pe malul unui lac. De la eveniment nu au lipsit nici colegele sale din „Las Fierbinți”, astfel că Ecaterina Ladin și Luminița Bucur i-au fost alături în ziua cea mare.

Din imaginile postate de actriță pe rețelele de socializare, i se poate observa fericirea de pe chip. Cântă, dansează, zâmbește larg și trăiește fiecare clipă din cea mai importantă zi a vieții sale la intensitate maximă. Bella Santiago a întreținut atmosfera, iar invitații au dansat cât i-au ținut picioarele.

Anca Dumitra, Geanina din Las Fierbinți, s-a căsătorit Sursa FOTO: Instagram Anca Dumitra
Anca Dumitra, Geanina din Las Fierbinți, s-a căsătorit
Sursa FOTO: Instagram Anca Dumitra

Anca Dumitra, peripeții la cununia civilă

Actrița din Las Fierbinți a fost întotdeauna o persoană discretă atunci când a venit vorba de viața personală. Totuși, Anca Dumitra a povestit în urmă cu ceva timp că înainte de cununia civilă, ea și soțul ei au avut de depășit o serie de obstacole, care i-a făcut să se gândească inclusiv la faptul dacă sunt sau nu meniți să fie împreună.

„A fost cu peripeții până în ultima zi, pe 16 decembrie. Pentru că, atunci când ești cetățean străin și vrei să furi o româncă, sunt anumite acte care trebuie puse la punct foarte bine. Cu fiecare zi cu care trecea mai trebuia un act, însă până la urmă au fost toate bune. Nu vom uita data asta. De când am depus actele, timp de 14 zile în fiecare zi a trebuit câte un act. Ne-am gândit și la varianta că astea sunt semne ‘băi, poate nu trebuie‘, povestea actrița, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7.6 25 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *