Anca Serea a spus ce face pentru a menține vie pasiunea în relația cu Adi Sînă. A dezvăluit fără sfială: „Mai închidem ușa la dormitor”. Detalii picante

Anca Serea a vorbit despre viața intimă într-o casă cu 6 copii

Anca Serea a abordat un subiect personal, pe care nu îl aduce foarte des în atenția publicului, și anume viața intimă. Ea și soțul său, Adi Sînă, sunt părinții a 6 copii, însă nu uită că înainte de orice sunt un cuplu care trebuie să mențină vie flacăra iubirii. Astfel, de fiecare dată când prind un moment liber, decid să petreacă clipe de neuitat unul în compania celuilalt.

Anca Serea a explicat cum decurge viața intimă cu soțul său, după 6 copii

Fosta prezentatoare de televiziune le-a mărturisit internauților că pentru ea și partenerul său viața intimă e foarte importantă, și chiar dacă au în jur numai copii iar în casă este mereu haos, găsesc de fiecare dată momente pentru a fi tandri unul cu altul și pentru a se concentra doar pe relația lor.

„Nu e simplu, mai ales când casa este plină de copii, dar încercăm să găsim niște momente doar ale noastre. Cel puțin de două ori pe săptămână ieșim la cină și, mai nou, la cinematograf. Periodic, fugim câteva zile. Mai închidem ușa de la dormitor și tot așa!”, a dezvăluit Anca Serea pe rețelele sociale.

Aceasta le dă chiar și un sfat urmăritorilor săi, și anume să comunice mai mult cu partenerii, să acorde momente frumoase relației și să aibă grijă ca pasiunea să rămână mereu vie, indiferent de ce se întâmplă în viața de familie, mai ales că multe cupluri uită să își mai arate dragostea după trecerea anilor.

„Pentru noi viața intimă e foarte importantă. Încercăm să facem o prioritate din acest subiect. Cred că cel mai important este să conștientizăm dacă avem o problemă și să o discutăm sincer cu partenerul. În cazul acesta, fiți deschiși unul cu celălalt! Personal cred că femeia are un rol important în menținerea pasiunii într-un cuplu. Depuneți, însă, amândoi un efort activ pentru a iniția momente dedicate cuplului. Cuplurile uită de nevoia de pasiune și de dorință și se axează foarte mult pe iubire și siguranță”, a dezvăluit soția lui Adi Sînă pe InstaStory.

Secretul Ancăi Serea pentru o căsnicie de vis

Totuși, Anca Serea a mai mărturisit, cu altă ocazie, că între ea și soțul său mai există și momente tensionate, indiferent cât de perfecți par din exterior. Secretul lor este că își rezolvă problemele încă din stadiu încipient, iar asta îi face să formeze un cuplu atât de stabil și apreciat. Vedeta consideră că nu există o rețetă pentru o căsnicie ideală, dar păstrarea unui echilibru între părțile bune și cele mai puțin bune ale cuplului este esențială.

„Noi suntem o familie absolut normală, cu bune și cu rele, știu că s-a speculat că am vrea să divorțăm, dar nu, chiar au preluat dintr-un context total aiurea. Eu am zis că ne-am gândit de multe ori și ne-am certat și ne-am gândit că nu o să mai fim împreună, dar nu o să se întâmple asta niciodată. Sincer, nu există o rețetă, suntem oameni cu bune și cu rele, cred că foarte multă toleranță, categoric iubire și atracție pe care trebuie să le menții indiferent de numărul copiilor, faptul că mai plecăm și noi într-o mică vacanță și acolo chiar simțim că ne unim și ne sudăm și mai bine și înțelepciune care vine o dată cu vârsta. Cred că trebuie să avem multă răbdare unul cu celălalt și să înțelegem și să acceptăm că noi suntem diferiți și nu putem să-i cerem celui de lângă noi să ne citească gândurile”, spunea Anca Serea pentru UNICA.RO.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *