Anca Serea, anunț surprinzător despre al șaptelea copil: „De ce credeți că am plecat singuri în vacanță?”. Declaratii care au uimit pe toată lumea

Câți se vor întoarce din vacanța în doi?

Anca Serea și Adi Sînă au plecat, ca doi porumbei, singur în vacanță, în frumoasa Italie. Cârcotașii deja au început să se întrebe dacă această escapadă este ocazia perfectă pentru conceperea celui de-al șaptelea copil al vedetei. Cu această ocazie, chiar Anca Serea a mărturisit care a fost, în realitate, scopul acestei plecări. Află și tu în acest articol ce planuri au amorezii!

Se anunță copilul cu numărul 7 în familia Serea-Sînă?

La 42 de ani, Anca Serea se mândrește cu o familie numeroasă. Are doi copii, pe David și Sarah, din primul mariaj cu afaceristul Filip Poplingher, care a decedat în anul 2010, răpus de leucemie. S-a căsătorit cu Adi Sînă și copii au început să apară unul după altul. A fost numită mama eroină, după ce a dat naștere și celui de-al șaselea copil, având cu partenerul actual alți patru: Noah, Ava, Moise și Leah.

Acum se pune problema celui de-al șaptelea, mai ales că artistul își mai dorește o fetiță. Din păcate, însă, Anca a întâmpinat niște probleme de sănătate, și a spus „pas” la acest gând. Plecați în vacanță în Italia, pe Coasta de Azur, pare că s-a răzgândit subit și le-a spus fanilor motivul din spatele deciziei sale. Întrebată de fani de un alt copil, vedeta a ră

Am început..de ce credeți că am plecat singuri în vacanță?”, a spus Anca, pe pagina ei de Instagram.

Ce probleme de sănătate are Anca Serea

În ultima vreme, Anca Serea s-a confruntat cu o anemie severă, motiv pentru care a ajuns de mai multe ori la spital. Având în repetate rânduri stări de leșin, medicii i-au administrat perfuzii cu vitamine și se află și în prezent sub tratament medicamentos pentru a nu mai avea stări de rău.

Întotdeauna am zis că-mi plac copiii, cred că e mai mult decât evident lucrul acesta. Îmi doresc să mai facem copii, dar acum cum o vrea Dumnezeu. Adi își mai dorește o fetiță. Nu e nimic senzațional! Eu am o anemie, o problemă de sănătate. Am un tratament prescris de medic, este un tratament susținut. Deocamdată mă simt bine”, a spus vedeta, pentru click.ro

În prezent, vedeta se simte mult mai bine datorită tratamentului pe care îl respectă cu strictețe și în vacanță. Anca a postat o fotografie, pe contul ei de Instagram, în care le-a arătat fanilor că înghite nu mai puțin de șase pastile, chiar de la prima oră a dimineții.

Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit în 2015 și formează unul dintre cele mai frumoase și legate cupluri din showbizul românesc. Cei doi au împreună nu mai puțin de patru copii și încă doi adolescenți din căsnicia anterioară a Ancăi. Totuși, dorința lor este să mai aibă copii, iar cum problemele de sănătate ale brunetei s-au rezolvat, nimic nu îi mai poate opri.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *