Anca Serea rupe tăcerea. Ce a mărturisit despre relația ei cu Adi Sînă, după zvonurile de divorț. Nu mai e niciun dubiu

Care este secretul relației lor

Scris de: Daoud Andra

02 Jun. 2023

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz și îi cresc împreună pe cei 6 copii ai lor. La fel ca în orice cuplu, mai există și divergențe, iar la un moment dat chiar au apărut zvonuri legate de divorț. Fosta prezentatoare TV a ținut să lămurească lucrurile și a spus adevărul cu privire la o posibilă despărțire.

Ce spune Anca Serea despre un posibil divorț

Anca Serea și Adi Sînă au o relație sudată și sunt căsătoriți de 8 ani. La fel ca orice cuplu, cei doi au recunoscut de-a lungul timpului că au trecut și prin momente dificile. Recent, au apărut zvonuri legate de divorț, însă Anca a ținut să lămurească lucrurile și spune că vorbele ei au fost scoase din context.

Citește și: Anca Serea și Adi Sînă, certuri furtunoase în cuplu. Ce spune vedeta despre gelozie și de ce se supără pe artist VIDEO EXCLUSIV

Fosta prezentatoare TV susține că, deși mai au neînțelegeri, nu crede că se va întâmpla niciodată să nu mai fie o familie. Deși au vorbit despre acest lucru și s-au gândit, la un moment dat, că s-ar putea să nu mai fie o familie, Anca este sigură că acest lucru nu se va întâmpla.

„Noi suntem o familie absolut normală, cu bune și cu rele, știu că s-a speculat că am vrea să divorțăm, dar nu, chiar au preluat dintr-un context total aiurea. Eu am zis că ne-am gândit de multe ori și ne-am certat și ne-am gândit că nu o să mai fim împreună, dar nu o să se întâmple asta niciodată.”, a spus Anca Serea, pentru Unica.ro.

Anca Serea și Adi Sînă, certuri furtunoase în cuplu! Ce spune vedeta despre gelozie și de ce se supără pe artist
Anca Serea și Adi Sînă sunt căsătoriți din 2015

Cum reușesc să mențină pasiunea

Vedeta a mărturisit că nu are o rețetă secretă pentru ca relația să meargă. Spune însă că iubirea, toleranța și atracția trebuie să se mențină indiferent de câți copii apar. Anca mai spune că, indiferent cât de ocupați ar fi, partenerii de cuplu ar trebui să își facă mereu timp unul pentru celălalt, să plece în vacanță împreună, astfel încât să se conecteze.

Citește și: De ce au fost Anca Serea și Adi Sînă la un pas de divorț. Vedeta a dat din casă: “Mi se întâmplă și d-astea. Eu vreau să fiu sinceră”

„Sincer, nu există o rețetă, suntem oameni cu bune și cu rele, cred că foarte multă toleranță, categoric iubire și atracție pe care trebuie să le menții indiferent de numărul copiilor, faptul că mai plecăm și noi într-o mică vacanță și acolo chiar simțim că ne unim și ne sudăm și mai bine și înțelepciune care vine o dată cu vârsta. Cred că trebuie să avem multă răbdare unul cu celălalt și să înțelegem și să acceptăm că noi suntem diferiți și nu putem să-i cerem celui de lângă noi să ne citească gândurile.”, a mai spus vedeta, în același interviu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
5 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *