Anca Țurcașiu radiază de fericire. Apariție strălucitoare la nunta fiului ei. Cum și-au făcut apariția mirii. FOTO

Mare eveniment în familia artistei

Anca Țurcașiu radiază de fericire. Fiul ei și partenera sa și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, după ce în urmă cu câteva luni au făccut cununia civilă. Momentul a fost unul extrem de emoționant pentru artistă, care a publicat câteva fotografii de senzație de la eveniment alături de un mesaj de suflet. Vedeta a uimit însă pe toată lumea cu apariția sa strălucitoare.

Anca Țurcașiu radiază de fericire. Apariție strălucitoare la nunta fiului ei

În luna mai, fiul Ancăi Țurcașiu și partenera sa au spus da în fața ofițerului stării civile, iar sâmbătă, 3 septembrie, cei doi tineri și-au jurat iubire veșnică și în fața lui Dumnezeu. Actrița nu putea rata momentul și a postat câteva fotografii de la eveniment, dar și un mesaj emoționant.

„Iubiții vieții mele! Ziua cea mare a sosit. Azi, în fața lui Dumnezeu și-au mărturisit dragostea. Am avut emoții foarte mari. Dar, sunt atât de fericită! Iubirea, bunătatea, pacea să vă însoțească mereu!!!”, a scris Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook.

Apariția vedetei la unta fiului său a fost demnă de un astfel de eveniment. Anca Țurcașiu a strălucit într-o rochie roșie și o pereche de sandale asortate. Ținuta i-a pus în valoare silueta fără cusur, cu care se mândrește la cei 52 de ani.

Mireasa a avut și ea o apariție de poveste. Nora Ancăi Țurcașiu a purtat o rochie simplă, până la glezne, cu un aer retro, pe care a accesorizat-o cu o voaletă.

Anca Țurcașiu radiază de fericire
Anca Țurcașiu, alături de fiul ei și soția lui

Anca Țurcașiu este o soacră model

Vedeta este tare mândră de realizările în plan personal ale fiului ei. Este o soacră tânără și modernă și o consideră pe nora sa ca pe copilul ei. Ea a mărturisit că nu va interveni niciodată în viața cuplului și nu le va oferi celor doi îndrăgostiți sfaturi nesolicitate.

„În niciun caz nu mi-am imaginat această postură într-un fel anume! De altfel, aleasa fiului meu mi-a spus pe numele mic încă din primul moment. Nu știu dacă e cel mai bun cuvânt. Am considerat-o pe Andreea ca și copilul meu.

Nici nu se pune problema să mă amestec în povestea lor sau să observ ceva de la distanță. Dacă ei vor dori un sfat sau o părere, atunci, da, cu dragă inimă mă voi implica. Dar altfel, voi fi aici doar pentru a le oferi iubire și protecția mea permanentă”, a sunat „promisiunea de credință” a declarat Anca Țurcașiu, în urmă cu câteva luni, pentru Playtech.ro.

Vezi mai multe imagini în galeria foto de sus!

9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.