Anda Adam, prima declarație în scandalul evacuării din casă! “A intrat prin efracție și a distrus bunuri”

Anda Adam are cu totul altă variantă a scandalului. De ce vrea să deschidă un proces împotriva proprietarilor
Anda Adam, prima declarație în scandalul evacuării din casă! “A intrat prin efracție și a distrus bunuri”

Anda Adam a făcut declarații cu privire scandalul evacuării din casa din Bragadiru, după ce ar fi refuzat să plătească întreaga sumă pentru a o cumpăra. Artista susține că informația a fost falsă și situația ar fi complet diferită.

Anda Adam spune că ea nu mai locuiește în casa respectivă încă din decembrie anul trecut. De asemenea, spune că a încercat de mai multe ori să predea cheile imobilului, însă proprietarii ar fi refuzat să le primească, iar acum s-ar fi folosit de numele și notorietatea ei.

Anda Adam, alt proces în „scandalul evacuării”

Anda Adam a spus pentru www.spynews.ro că știrea a fost una falsă și că, de fapt, acum urmează un proces, deoarece e ava solicita în instanță recuperarea banilor pe care i-ar fi investit în imobilul respectiv.

„Știrea apărută astăzi în presă privind o pretinsă „evacuare” a mea dintr-un imobil este falsă, ”fake news”, dat fiind că nu mai locuiesc în acel imobil din luna decembrie a anului trecut, după ce proprietarii m-au indus în eroare că mi-l vor vinde timp de mai multe luni de zile și apoi s-au răzgândit. Drept urmare va exista un alt litigiu, de data asta real, prin care le voi solicita recuperarea prejudiciilor pentru toate îmbunătățirile pe care le-am adus imobilului și pentru toate daunele pe care mi le-au produs.

Această știre inventată a fost folosită de proprietarii imobilului și de avocații lor pentru a-și face publicitate, profitând de numele și de notorietatea mea, și pentru a mă denigra, sens în care voi recurge la tragerea la răspundere a acestora.”, a declarat Anda Adam.

Anda Adam, acuzații la adresa proprietarilor casei

Anda Adam susține că proprietarii casei ar vrea să îi facă rău în mod intenționat. De asemenea, artista spune că aceștia au lăsat-o fără curent și gaze, după ce ar fi intrat prin efracție în casă, motiv pentru care ea a depus o plângere penală împotriva lor.

„În luna decembrie 2021 soțul reclamantei a tăiat alimentarea cu electricitate și gaze, a intrat prin efracție și a distrus bunuri din casă, fapte pentru care a fost depusă și o plângere penală și care m-au determinat să părăsesc imobilul.

După ce am părăsit imobilul, am încercat să predau cheile proprietarilor, însă aceștia au refuzat să le primească, sub diverse motive, iar acum devine mai clar de ce au refuzat, pentru a promova astfel de știri false, cum e aceasta privind pretinsa ‚evacuare’”, a mai spus Anda Adam.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
7.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *