Anda Adam și logodnicul ei, apariție de senzație în public. Ce a dezvăluit artista despre nuntă: „Sper să vă surprindem plăcut” VIDEO EXCLUSIV

Cei doi ne-au povestit cum le merge în viața de cuplu
Anda Adam și logodnicul ei, apariție de senzație în public. Ce a dezvăluit artista despre nuntă: Sper să vă surprindem plăcut VIDEO EXCLUSIV

Anda Adam este mai fericită ca niciodată, găsindu-și liniștea în brațele logodnicului ei, Yosif Eudor Mohaci. Cei doi îi încântă pe internauți cu diferite postări, iar modul în care artista a fost cerută în căsătorie a fost unul inedit. Aceștia ne-au oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care au vorbit despre viața de cuplu, nuntă, dar și despre faptul că funcționează ca o muză unul pentru celălalt, având inspirație din plin de când sunt împreună.

Anda Adam, despre relația lor: “Niciodată nu planificăm lucruri ca să rămână ca o tradiție, un ritual. Ar fi plictisitor”

Anda Adam este strălucitoare în momentele în care se află la brațul logodnicului său, Yosif Eudor Mohaci, alături de care a venit la evenimentul Viva! Influencers Party 2022. Vedeta ne-a dezvăluit că partenerul său a venit și cu multă inspirație pentru ea atunci când vine vorba despre cariera muzicală, astfel că fanii se pot aștepta la multe surprize:

“Noi am lansat o piesă împreună, avem un videoclip împreună. “Nu mă lăsa”, așa se numește piesa. Și să știi pentru că tocmai că a apărut în viața mea, automat mi-a venit și foarte multă inspirație. Acum că am persoana potrivită lângă mine și mă inspiră, să vă așteptați la multe piese bune. Uuu, selecta!”, a spus Anda Adam.

Anda Adam învață franceza cu ajutorul iubitului ei

De asemenea, Yosif Eudor Mohaci o ajută pe Anda Adam să pronunțe cât mai bine cuvintele din limba franceză. Vedeta ne-a dezvăluit că logodnicul ei este un profesor extraordinar, mai ales pentru că rezultatul final este așa cum își dorea.

“O ajut pe partea de franceză, ca să pronunțe corect”, a spus Yosif Eudor Mohaci.

“Am un profesor de limba franceză extraordinar, să știi. E foarte grea pronunția cu R-ul ăla. El mă ajută extrem de tare. Mă chinui puțin, îți dai seama, dar important e că rezultatul final sună foarte autentic. E important să cânți fără să se simtă că ai accent și atunci el este cel mai bun profesor al meu”, a adăugat Anda Adam.

Nu au tradiții în cuplu

Cei doi nu au tradiții în cuplu, mai ales pentru că sunt extrem de spontani și se gândesc pe loc la ce își doresc să facă. Cei doi sunt activi, astfel că lucrurile nu funcționează după o rutină sau după tradiții. Anda Adam ne-a explicat că nu recurg la o planificare atunci când vine vorba de relație.

“Încă nu am ajuns la acea vechime, să zicem că a devenit o tradiție”, a dezvăluit logodnicul Andei Adam.

“Nu, noi să știi că nu avem tradiții și nici nu vom avea. Noi suntem pe stilul „smuls”, îmi place mie să îi spun, inopinat. Niciodată nu planificăm lucruri ca să rămână ca o tradiție, un ritual. Ar fi plictisitor. Eu sunt o persoană foarte activă, el este o persoană foarte activă. La noi lucrurile nu funcționează așa, să știi. La noi doi este: “Hai, acum? Acum!”. Și gata, ne-am decis. Executăm în secunda 2, nu ne gândim prea mult.”, ne-a spus artista.

Anda Adam și logodnicul ei
Anda Adam și logodnicul ei

Ce a dezvăluit Anda Adam despre nuntă

În cuplul pe care Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci îl formează, totul vine din suflet. Vedeta a explicat că nici ei nu știu la ce să se aștepte de la nuntă, însă speră să îi surprindă plăcut pe fanii care de-abia așteaptă să îi vadă în noi ipostaze:

“Nici noi nu știm încă, dar cu siguranță sper să vă surprindem plăcut. Tocmai pentru faptul că eu mi-am găsit muză și el și-a găsit muză, de acolo vine și inspirația, deci lucrurile vin din suflet”.

Dragostea, elementul de succes pentru o iubire ca în filme

Întrebat ce ar trebui să ofere un bărbat pentru a avea o asemenea femeie puternică alături de el, Yosif Eudor Mohaci ne-a dezvăluit:“Multă dragoste. Pentru astfel de femei, pentru ea, în special, nu pentru astfel de femei, pentru ea că este o persoană unică, multă dragoste”.

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.