Anda Sârbei, protagonista din serialul ”Camera 609”, ar face orice compromis de dragul unui rol: ”Să mă tund zero, să mă îngraș” VIDEO EXCLUSIV

Adevărul despre actrița momentului

Anda Sârbei, protagonista celui mai nou serial produs de Antena 1, ”Camera 609”, nu este la primul ei rol într-un serial de televiziune, însă este primul proiect care o aduce mai mult în atenția publicului, fiind un rol principal. Telespectatorii au cunoscut-o în serialul ”Vlad”, acolo unde afișa un look cu totul diferit față de cel cu care se prezintă acum, însă Anda Sârbei declară, în exclusivitate pentru EGO.ro, că tocmai ăsta esta farmecul meseriei pe care o practică. Mai mult decât atât, speră ca următoarele proiecte să vină cu alte provocări și să o scoată cât mai mult din zona ei de confort.

Anda Sârbei, dezvăluiri din spatele camerelor de luat vederi

Așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani, Ruxandra Ion are foarte mare încredere în tinerii actori și încearcă să le ofere cât mai multe roluri în proiectele pe care le produce la Antena 1, cu toate că mulți dintre ei își fac astel debutul în serialele de televiziune. Nu este cazul Andei Sârbei, care, la cei 22 de ani, se bucură de apariții în seriale și lungmetraje, însă acest lucru nu a fost suficient pentru a o convinge pe Ruxandra Ion să-i dea rolul principal.

”Au fost doar două zile de casting, dar a fost intens. Am stat, dacă nu mă înșel, 9 ore în ambele zile și au fost foarte multe secvențe, primeam texte noi, trebuia să le învățăm repede, să intrăm la probă. A fost o provocare, dar mi-a plăcut, chiar mi-a plăcut foarte mult. Cred că și asta m-a ajutat să iau rolul ăsta, pentru că m-am ambiționat. Am văzut cum merg lucrurile și am vrut să-mi demonstrez mie că pot să fac așa”, ne- a declarat tânăra despre cum a decurs castingul pentru rolul Evei, dar și despre întâlnirea cu Matei Negrescu, partenerul ei din serial, pe care l-a cunoscut la casting și despre care nu știa absolut nimic, nici măcar că joacă rolul de ispită la ”Insula iubirii”:

”Sinceră să fiu, nu-l știam de dinainte. Nu m-am uitat, trebuie să recunosc că nu m-am uitat la emisiunea unde a apărut el. Dar după da, m am uitat de curiozitate. Așa că nu am avut nicio așteptare, nicio părere preconcepută despre el pentru că nu am avut de unde. În schimb, eu simt că ne-am înțeles foarte bine de la casting și lucrurile au mers foarte bine. Simt că, poate nu neapărat că am o responsabilitate, am trecut cumva la un alt nivel. Nu mă așteptam să am un rol principal atât de devreme și sper să-i fac față cât de bine pot eu”.

”A fost un șoc când le-am spus că vreau să dau la Actorie”

În momentul în care a aflat că a fost aleasă, Anda Sârbei a sunat-o pe mama ei, nu doar pentru a se bucura împreună de reușită, ci poate și pentru a-i arăta că drumul ales în viață a fost cel mai potrivit pentru ea.

”Am sunat-o pe mama. De pe hol până la lift am putut să rezist și cum am intrat în lift, cum s-a închis ușa și mă simțeam așa sigură, am sunat-o să-i zic că am luat, că eu am luat. Am tot vorbit cu ea. Bine, eu tot timpul o sun pe mama, indiferent de situație, și am tot sunat-o peparcursul zilei, i-am zis că mă duc la casting, că am emoții”, a mai povestit tânara actriță pentru EGO.ro, completând că părinții ei au avut un șoc atunci când i-a anunțat că vrea să-și facă un viitor în industria cinematografică:

”M-au susținut, dar a fost un pic mai complicat la mine. De pe la începutul liceului am vrut să mă îndrept către zona asta, doar că nu am făcut neapărat pași. Am lăsat-o așa un pic să se încâlzească mai tare ideea, să fiu absolut sigură că asta vreau să fac. Nu am avut curaj să le spun alor mei, nu știu exact de ce. Le-am spus cred că după ce am dat BAC-ul sau ceva de genul, adică foarte târziu, că venea admiterea și chiar trebuia să le spun”.

Citește și Când se difuzează serialul ”Lasă-mă, îmi place! Camera 609” la Antena 1. Surpriză pentru telespectatori, ziua și ora când îl vezi la TV

Părinții actriței au avut un șoc

Până în momentul admiterii, Anda Sârbei avea cu totul alte planuri legate de viitorul ei profesional, așa că familia nu bănuia nici o secundă că se va duce spre zona artistică, mai ales că de-a lungul timpului nu lăsase niciun pic impresia că este atrasă de asta.

”A fost un șoc când le-am zis că eu vreau să dau la Actorie pentru că eu nu am menționat niciodată chestia asta. A apărut de undeva. Până atunci ziceam foarte multe, schimbasem foarte multe meserii, adică am vrut să dau la Psihologie, la Drept. De când sunt mică sunt așa, adică la 3 ani am vrut ceva, la 4 ani altceva și tot așa până la 18 ani. Așa că a fost un șoc pentru ai mei și îmi ziceau că poate mă mai gândesc, să dau totuși și la altă facultate, poate mă mai răzgândesc, dar au văzut că sigură și că nu au cu cine, pentru că tot timpul am făcut ce am vrut, nu m am lăsat până nu a ieșit ca mine și m-au susținut”, a mai povestit actrița din ”Camera 609”, completând că și pregătirile pentru admiterea la UNATC au fost din scurt, însă a reușit să intre din prima:

”Nu am avut timp să mă pregătesc. M-am pregătit foarte puțin, dar da, am intrat din prima. Cred că o lună m-am pregătit și asta a fost tot. Deci a fost o trecere rapidă”.

”Aș vrea să trec prin foarte multe etape”

În momentul de față, Anda Sârbei este din ce în ce mai convinsă că a făcut alegerea cea mai bună pentru cariera ei, astfel încât ar face orice compromis pentru rolurile ei. Prin compromis se referă la faptul că nu se cenzurează în niciun fel atunci când vine vorba de a intra într-o tipologie de personaj cu totul diferită de caracterul ei și mai mult decât chiar și al look-ului.

”Mi-ar plăcea extrem de mult. Aș vrea să trec prin foarte multe etape. Aș vrea să mă tund zero, aș vrea să mă vopsesc blondă, să fiu roz, să fiu verde, mi-ar plăcea extrem de mult să am roluri atât de diferite încât chiar să trec prin toate schimbările. Aș vrea să trec prin orice fel de personalitate, orice statut. Mi-ar plăcea extrem de mult să am parcursul ăsta și să nu rămân pe o tipologie”, a mai declarat amuzată Anda Sârbei pentru EGO.ro, completând că este dispusă să se îngrașe și câteva kilograme bune pentru un personaj:

”Facem. Chiar aș face și asta. Cred că la îngrășat ar fi mult mai ușor, dar la slăbit cred că acolo e mi-ar fi greu. Nu contează cât ar trebui să mă îngraș, este o experiență. Mi-ar plăcea mult de tot orice fel de schimbare din asta”.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Kate Middleton e la pământ! Boala o face să treacă prin IAD, dezvăluiri şocante despre...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu...
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul /...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 8 Mai 2024. Balanțele au idei geniale astăzi, care pot influența într-un mod pozitiv...
Horoscop Zilnic Miercuri 8 Mai 2024. Se anunță o perioadă bună din punct de vedere...
Astrele prevestesc câștiguri neașteptate pentru fiecare semn zodiacal
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete la MET GALA 2024. GALERIE FOTO. Vezi ce alte celebrități...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *