Andra, apariție fabuloasă la botezul fiului Vlăduței Lupău. Cum s-au pozat cele două

“Nu există ceva mai frumos decât să fii părinte!"

Andra a avut o apariție fabuloasă la botezul fiului Vlăduței Lupău. Celebra artistă i-a încântat cu vocea sa pe invitați, dar și-a făcut timp și pentru câteva fotografii. Andra și Vlăduța s-au luat în brațe și s-au pozat. Ulterior, soția lui Cătălin Măruță a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Andra, apariție fabuloasă la botezul fiului Vlăduței Lupău: “Nu există ceva mai frumos decât să fii părinte”

Andra este una dintre artiștii favoriți ai Vlăduței Lupău, astfel că s-a numărat printre cei care au urcat pe scenă la botezul lui Iair. Soția lui Adi Rus a publicat un filmuleț în care ea și soțul ei dansează, iar Andra este pe scenă și cântă. După petrecere, Andra a publicat câteva fotografii cu Vlăduța Lupău și i-a transmis un mesaj emoționant.

“Nu există ceva mai frumos decât să fii părinte! Aseară am avut plăcerea să fiu alături de Vlăduța Lupău la botezul fiului ei. Am cântat și m-am bucurat pentru familie. Îi urez Vlăduței să îi fie mereu fiul sănătos, să îi aducă multă fericire și să se bucure de fiecare zi în care el crește și învață despre lume”, a scris Andra în dreptul imaginilor.

Andra apariție fabuloasă la botezul fiului Vlăduței Lupău
Andra la botezul fiului Vlăduței Lupău

Vlăduța Lupău a schimbat trei ținute de-a lungul zilei de marți

Vlăduța Lupău a optat pentru o rochie lungă și o eșarfă pe cap atunci când a mers la biserică pentru botezul fiului ei, Iair. Ulterior, la petrecere, Vlăduța a avut două ținute speciale care au făcut-o să strălucească pe ringul de dans. De asemenea, la un moment dat a urcat și ea pe scenă și a cântat cu fiul ei în brațe o piesă dedicată lui.

”Iair, de azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste!
Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești să fii binecuvântat! Ești minunea noastră! ❤️”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul primei imagini cu fiul ei și al lui Adi Rus, Iair.

Imagini de la botezul lui Iair
Imagini de la botezul lui Iair

Vlăduța Lupău: „Mi-am spus rugăciunile și Ți-am mulțumit Dumnezeule”

De dimineață, după ce petrecerea s-a încheiat și a ajuns acasă, Vlăduța Lupău a publicat un mesaj emoționant pe Instagram. Vedeta și-a spus rugăciunile, apoi a scris câteva rânduri pentru oamenii care le-au fost alături în ziua botezului lui Iair.

“Mi-am spus rugăciunile și Ți-am mulțumit Dumnezeule pentru această zi. …iar acum vreau să vă mulțumesc vouă… tuturor celor care ne-ați fost alături în cea mai important zi din viața noastră. Tuturor! Am avut parte de oameni minunați alături și de un eveniment extraordinar!

Cu prețuire,

IAIR; VLĂDUȚA și ADI!”, a scris Vlăduța Lupău după petrecerea de botez a fiului ei.

8.5 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.