Andra Gogan, vocea personajelor Disney, despre surpriza uriașă pe care le-o pregătește fanilor. „De un an și ceva lucrăm la asta”

În ce investește Andra Gogan, vocea personajelor de desene animate, banii câștigați din rețelele sociale: „Îmi place”
Andra Gogan, vocea personajelor Disney, despre surpriza uriașă pe care le-o pregătește fanilor. De un an și ceva lucrăm la asta

Andra Gogan, vocea personajelor Disney, este una dintre cele mai cunoscute figuri de pe rețelele sociale. Deși se află la o vârstă fragedă, aceasta reușește să se ocupe de numeroase proiecte și să își facă și câteva plăceri. Solista ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, în ce investește banii câștigați din cariera construită în mediul online. De asemenea, ne-a povestit ce vedete internaționale a cunoscut. Mulți și-ar dori să se afle în pielea ei!

Andra Gogan: „Îmi place să investesc banii pe care îi câștig din social media în călătorii peste tot prin lume”

Andra Gogan investește banii câștigați din rețelele sociale în călătorii, dorindu-și să viziteze cât mai multe locuri. Mai mult, ea a luat parte la evenimente internaționale, printre care Coachella. Tânăra a trăit clipe minunate și când a întâlnit vedete internaționale de top, precum Selena Gomez și Jason Derulo.

Totuși, faima are și părți mai puțin plăcute. Andra Gogan, aflată recent la avanpremiera specială Jurassic World, organizată la Afi Cotroceni, ne-a mărturisit că unii oameni au folosit-o pentru succesul pe care îl are. Tânăra nu și-a pierdut zâmbetul și optimismul, astfel că a preferat să se bucure chiar și pentru cei care au avut intenții ascunse.

Ego.ro: Bună, Andra! Cum este cu faima la această vârstă?

Andra Gogan: Am 24 de ani abia împliniți în aprilie și este interesant, dar și greu pentru că nu știi în cine să ai încredere, nu știi pe cine să iei aproape de tine și nu știi cum să gestionezi anumite situații. Din fericire, am trecut prin foarte multe. Și prin bune, dar și prin rele. Am cam învățat să țin piept la tot ce se întâmplă în viața mea.

Te-au folosit oamenii vreodată pentru faimă?

Andra Gogan: Sincer, da, cred că de cele mai multe ori, dar mă bucur să îi ajut și să fiu cumva panta lor de lansare. Dacă ei sunt muncitori și pot reuși după ce mă folosesc, bravo lor și mă bucur pentru ei. Cumva, mă bucur și îmi pare și rău.

„Nu plâng de supărare, plâng de dezamăgire pentru că oamenii sunt cum sunt”

Tu ești o fire extraordinar de veselă, pozitivă. Te enervezi însă vreodată?

Andra Gogan: Da, mă mai enervez și chiar plâng de foarte multe ori. Nu plâng de supărare, plâng de dezamăgire pentru că oamenii sunt cum sunt. În general, oamenii au această latură negativă și îmi doresc să văd mai multe lucruri pozitive de la ei. Eu sunt fericită cu viața mea și zâmbesc în fiecare zi pentru că îmi place viața și îmi place să văd copii fericiți.

Apropo, am văzut că tu mereu călătorești. Nu te gândești să te muți de tot în America?

Andra Gogan: Oricine și-ar dori să meargă acolo, dar este mega scump. În schimb, îmi place să investesc banii pe care îi câștig din social media în călătorii peste tot prin lume, nu doar în America. În America mă simt cel mai bine pentru că oamenii se comportă într-un fel, toți sunt pe stilul meu, pozitivi, creativi. Când te vezi cu ei îți dau o energie foarte bună, dar este greu să stai atât de departe de casă, mai ales pentru că aici este toată lumea. Dar, în schimb, călătoresc mereu.

Ce vedete ai cunoscut?

Andra Gogan: Jason Derulo, Selena Gomez, Dove Cameron, Loren Gray, Sabrina Carpenter, un băiat din „Alex și trupa”, îl cheamă Leonardo, diverși actori de la Disney și TikTok-eri foarte mulți.

Andra Gogan
Andra Gogan

„Cea mai fericită am fost când m-am întâlnit cu Selena Gomez”

Care este preferatul tău?

Andra Gogan: Toți au ceva special, dar cea mai fericită am fost când m-am întâlnit cu Selena Gomez. Eram mare fan, încă sunt. Am întâlnit-o și pe Billie Eilish, doar că nu față în față, la scenă. Am văzut-o la Coachella. Acolo i-am văzut și pe Harry Styles, Shawn Mendes, Justin Bieber și Ariana Grande.

Ce proiecte ai pentru această vară?

Andra Gogan: Eu și fratele meu producem cred că cel mai bun serial pentru copii și adolescenți care urmează să apară în România, e foarte greu. De un an și ceva lucrăm la el. Este greu să fii producător, trebuie să faci tot, de la a găsi locații, la a face scenariu alături de alți oameni. Până nu terminăm proiectul, nu o să ne putem petrece vara la maxim. Vara trecută am filmat pentru acest serial, vara aceasta suntem la post-producție, o să iasă ceva foarte bun și merită efortul. O să lansăm și muzică și o să călătorim.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *