Andra Mihail, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, despre plecarea lui Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu: „Vestea ca chefii nu vor mai face parte din acest proiect este “wow” și nu în sensul bun” EXCLUSIV

Iată ce a spus Andra Mihail despre plecarea lui Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu!

Joi seară, pe data de 12 octombrie 2023, Antena 1 a anunțat plecarea celor trei juraţi, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, de la cârma emisiunii Chefi la Cuțite. Această veste i-a luat prin surprindere pe toți fanii show-ului culinar, dar și pe o fostă concurentă. În urmă cu puțin timp, Andra Mihail, cea care a făcut furori în cadrul emisiunii de la Antena 1, ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro. Iată ce a spus tânăra despre plecarea celor trei jurați!

Cum comentează Andra Mihail plecarea lui Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu

Anunțul oficial făcut de Antena 1 i-a uimit pe telespectatori, joi seara. Postul tv a transmis faptul că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea nu vor mai face parte din proiectul de succes Chefi la Cuțite.

Cei trei jurați le-au transmis șefilor lor că se simt mult prea obosiți ca să continue și în sezonul cu numărul 13, astfel că producătorii emisiunii sunt nevoiți să le găsească înlocuitori cât mai repede cu putință.

Vestea aceasta i-a lăsat fără cuvinte pe telespectatori, dar și pe Andra Mihail, fostă concurentă în sezonul 9 Chefi la cuțite. Contactată de Ego.ro, aceasta și-a amintit cu drag de experiența trăită acum doi ani de zile, care a ajutat-o să îi cunoască mai bine pe cei trei chefi.

”Este clar că, experiența “Chefi la cutite” este o aventură frumoasă. Cu atât mai mult pentru cei care fac parte din echipe și ajung să îi cunoască mai îndeaproape pe cei trei chefi, explorând experiența la maxim. “, a declarat Andra Mihail.

”Ei sunt sarea și piperul”

În continuare, tânăra a mărturisit că nu își poate imagina show-ul fără Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, deoarece ei sunt sarea și piperul din această emisiune extrem de îndrăgită de către milioane de români, în special de către pasionații de gătit.

”Chefi la cutite este un brand si vestea ca chefii nu vor mai face parte din acest proiect este “wow” și nu în sensul bun. Ei sunt sarea și piperul din această emisiune și nu știu cum va fi percepută această schimbare. Rămâne de văzut, sunt tare curioasă.”, a mai transmis, în exclusivitate pentru Ego.ro, fosta concurentă de la Chefi la Cuțite.

Citește și Vedeta din România care a refuzat de 3 ori invitația la Chefi la Cuțite. De ce nu a vrut să meargă la emisiunea de la Antena 1: “Nu mi se pare ok”!

Ce mesaj a transmis Mona Segall

Așa cum era de așteptat și producătorul general al emisiunii Chefi la Cuțite a transmis un mesaj. Mona Segall, cea care, de altfel, i-a și descoperit pe cei trei jurați, atunci când a produs formatul MasterChef, a transmis că nu se aștepta ca Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea să părăsească corabia acum, când mai sunt numai câteva săptămâni până la începerea filmărilor pentru sezonul 13.

”Am fost întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost şi familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluţii când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit şi ne-am bucurat împreună.

Spre marea mea surprindere, cu mai puţin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată.

Ştiu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îţi trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai ştiu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesionişti, care după atâţia ani înţeleg televiziune, înţeleg şi ştiu ce presupune pregătirea acestui format, ştiu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni şi nu pot fi remediate într-o lună de zile.

Chefi la Cuţite este unul dintre cele mai puternice branduri de televiziune, un brand la care lucrez alături de echipa mea de peste 8 ani de zile, un brand de care telespectatorii merită să se bucure în continuare, pentru că, la final, ei sunt creatorii de vedete şi responsabilitatea vedetelor este faţă de publicul care i-a adus aici.

Profesional şi uman ştiu că am făcut tot ce s-a putut. Rolul meu a fost să îi învăţ televiziune, să construiesc pentru ei cel mai bun context posibil. Şi eu am obosit, de foarte multe ori, dar responsabilitatea în faţa echipei şi a oamenilor cu care lucrez este mereu unul din secretele acestor mulţi ani în televiziune”, a precizat Mona Segall.

Citește și Mesajul lui Florin Dumitrescu, după ce Antena 1 a anunțat că el și colegii lui, Bontea și Scărlătescu, vor fi înlocuiți de la Chefi la Cuțite. Fanii au reacționat imediat!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
5 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
4 întâlniri din iunie 2024 care aduc schimbări profunde pentru zodii. Începe vara iubirii și...
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Aparatul electrocasnic care te „rupe” la bani fără să-ți dai seama. Consumă într-un minut cât...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul...
Cum arată Nicoleta Luciu nemachiată, la 43 de ani, după 4 copii / FOTO 'Vreau...
Bogdan de la Ploiești sare în apărarea lui Babasha! „Este un băiat de nota 1.000,...
Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei...
SORA lui Babasha, fotografiată FĂRĂ sutien pe plajă! POZA a ajuns pe internet
Horoscop 17 Iunie 2024. Astazi, Taurilor li se intampla lucruri ciudate, Leii își doresc cu...
Horoscop Zilnic Luni 17 Iunie 2024. Gemenii vor realiza lucruri mărețe, Fecioarele vor avea un...
Ora hotărârii sosește pentru 5 zodii: alegerile care contează
Dani Oțil, nemulțumit de meniul de la nunta lui Răzvan Simion. S-a plâns, în direct,...
Cum arată acum Petru, băiatul pe care Andreea Berecleanu îl are din căsătoria cu Andrei...
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt,...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *