Andra și Cătălin Măruță, imagini emoționante cu fiul lui Pepe. Cei doi nu l-au botezat pe băiețelul artistului, cine sunt nașii

Cătălin Măruță: "Ne sunt foarte dragi oamenii ăștia"
Andra și Cătălin Măruță, imagini emoționante cu fiul lui Pepe. Cei doi nu l-au botezat pe băiețelul artistului, cine sunt nașii

A fost petrecere cu mare fast în acest weekend! Pepe și-a botezat fiul. Pe rețelele de socializare au apărut imagini emoționante cu Andra și Cătălin Măruță de la eveniment. Cei doi nu au fost nașii băiețelului, așa cum s-a scris.

Andra și Cătălin Măruță, imagini emoționante cu fiul lui Pepe

Andra a devenit mamă de două ori, avându-i pe David și pe Eva, dar se emoționează când vede bebeluși. Acest lucru s-a întâmplat și la botezul lui Pepe Jr, atunci când l-a luat în brațe pe micuț. Deși s-a scris că ea și Cătălin Măruță ar fi fost nașii de botez, lucrurile nu au stat așa. Prezentatorul TV a dezvăluit pe rețelele de socializare că au luat parte la eveniment pentru că sunt foarte buni prieteni cu Pepe. Andra și Cătălin Măruță au fost nași atunci când el s-a căsătorit cu Raluca, fosta sa soție.

„Weekendul asta se pare că am fost din nou nași, de data asta la băiatul lui Pepe. Pe lângă faptul că nu ne-a sunat nimeni să ne întrebe, toți și-au dat cu presupusul. Toți au scris ca și cum așa ar fi. Am fost la botezul lui Pepe, la botezul băiețelului lui Pepe și e normal, avem o relație minunată cu acești oameni. (…) NU, nu am fost nași. Ne sunt foarte dragi oamenii ăștia, Pepe e unul dintre cei mai faini oameni pe care eu îi cunosc, dar nu am fost noi nașii copilului”, a explicat Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță a mărturisit că el și soția lui au rămas prieteni atât cu Pepe, cât și cu Raluca, deși cei doi s-au despărțit. Potrivit prezentatorului TV, nașul lui Pepe Jr a fost Giani.

Andra și Cătălin Măruță, imagini emoționante cu fiul lui Pepe
Andra și Cătălin Măruță, imagini emoționante cu fiul lui Pepe

Botezul lui Pepe Jr, un eveniment restrâns

Pepe a declarat încă de când s-a născut fiul său că botezul va fi un eveniment discret și cât se poate de normal. La petrecere au luat parte doar apropiații lor. Printre aceștia s-au numărat și Connect-R, și nea Mărin. Atmosfera a fost întreținută de Diana Matei cu taraful ei.

Când s-au căsătorit Pepe şi Yasmine

Pepe și Yasmine au devenit soț și soție înainte de Paște. Petrecerea de nuntă dintre Pepe și Yasmine a fost una restrânsă, doar cu persoanele foarte apropiate ale celor doi. Evenimentul a fost unul discret, astfel că până când Yasmine nu și-a schimbat numele din Ody și Pascu nimeni nu s-a gândit că ei deja sunt soț și soție.

„Sunt căsătoriți de mult. Înainte de Paște s-au căsătorit. Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume. A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane. Pepe a știu să își facă lecțiile fără tantam. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Capitală, foarte intim, îi mulțumesc patronului pentru felul în care ne-a primit și pentru că a fost discret, la fel ca noi”, a spus fratele lui Pepe în urmă cu câteva luni.

9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.