Andra și Cătălin Măruță, răvășiți de emoție. ”Prima zi de școală e mereu așa!” VIDEO

David Măruță și sora sa, Eva, sunt elevi la o școală privată din Capitală.
Andra și Cătălin Măruță, răvășiți de emoție. ”Prima zi de școală e mereu așa!” VIDEO

Andra și Cătălin Măruță, răvășiți de emoție. Astăzi a fost prima zi de școală pentru fiul lor, David. Iar de mâine, surioara lui, Eva, va începe și ea noul an școlar. Cei doi copii ai familiei Măruță studiază la o școală privată din București.

Fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță a început școala. Emoții mari în prima zi din noul an școlar

De dimineață, Andra și Cătălin Măruță și-au dus fiul la școală. Săptămâna aceasta, o parte dintre elevii care studiază la privat încep școala. În semn de susținere pentru fratele ei, mezina familiei Măruță, Eva, a mers și ea să îl conducă pe David la școală în prima zi.

Prezentatorul de la Pro TV a filmat momentul în care își însoțește fiul, împreună cu întreaga familie, către instituția de învățământ.

„David are ceva emoții și e firesc, pentru că toți avem emoții în prima zi de școală”, a spus Cătălin Măruță.

Andra a postat videoclipul pe rețelele de socializare alături de o urare pentru toți elevii.

„Emoții mari pentru cei mici: David începe azi noul an școlar! Mâine este prima zi de școală și pentru Eva! Le țin pumnii tuturor copiilor care incep școala zilele săptămâna aceasta sau luni, pe 5 septembrie. Sper să meargă toți la școală cu plăcere!”, a scris Andra pe contul ei de Facebook.

Chiar dacă are doar 11 ani, David Măruță este extrem de activ pe rețelele de socializare. Numai pe Instagram are peste 100 de mii de urmăritori, pe care îi ține la curent cu activitățile sale de zi cu zi. Săptămâna trecută, el a postat un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a mamei sale.

„La mulți ani, mama! Ești minunată! Și la mulți ani vouă, cei mai frumosi parinti, căsătoriți de 14 ani!”, a scris David Măruță în dreptul unei fotografii cu el alături de Andra.

Imaginea a strâns mii de aprecieri.

Andreea Mantea și-a însoțit fiul în prima zi de școală
Andreea Mantea și-a însoțit fiul în prima zi de școală

Andreea Mantea și-a însoțit fiul în prima zi de școală: „O zi plină de emoții”

Și fiul Andreei Mantea a început școala săptămâna aceasta. Micuțul David a trecut în clasa a treia, iar mama sa a fost alături de el în prima zi din noul an școlar. Emoțiile au fost mari atât pentru el, cât și pentru Andreea Mantea.

„Clasa a 3 a B. O zi plină de emoții! Prea multe emoții! Fie că încep azi sau saptămâna viitoare sau peste 2 saptamani, puii noștri intră într-un nou an școlar. Sper să fie un an plin de zâmbete, bunătate, blândețe, atenție, multe descoperiri și momente cât mai frumoase! Doamne ajută!
Le țin pumnii tuturor copiilor, părinților și profesorilor !”, a scris Andreea Mantea într-o postare pe Facebook.
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.