Andreea Antonescu a născut. Primele declarații ale artistei, după ce a devenit pentru a doua oară mamă

Andreea Antonescu a născut. Primele declarații ale artistei, după ce a devenit pentru a doua oară mamă

Andreea Antonescu a născut o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta în vârstă de 40 de ani a devenit astfel mamă pentru a doua oară, la 11 ani distanță de la momentul nașterii Siennei. Cântăreața a transmis un mesaj emoționant la scurt timp după ce a adus-o pe lume pe cea de-a doua sa fiică.

Andreea Antonescu a născut. Mesajul emoționant postat de vedetă la scurt timp după ce fetița ei a venit pe lume

În urmă cu puțin timp, Andreea Antonescu a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta a ținut să își informeze fanii că a adus pe lume al doilea copil al său și că se simte foarte bine.

Andreea Antonescu nu a uitat-o nici pe fiica ei cea mare, Sienna, acum în vârstă de 11 ani și a făcut referire la ea în mesajul emoționant.

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… Sienna. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea. Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, a scris Andreea Antonescu pe Facefook.

Tatăl fetiței este jurnalistul Victor Vrînceanu, potrivit Click!. Andreea Antonescu și iubitul ei formează un cuplu de mai bine de un an, însă și-au făcut publică relația în momentul în care au aflat de sarcina artistei.

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!”, a scris Andreea Antonescu pe Facebook, la scurt timp după ce s-a întors de la filmările pentru America Express, emisiune care va debuta pe 15 ianuarie 2023.

Fiica cea mare a Andreei Antonescu s-a mutat în SUA

Andreea Antonescu mai are o fată, pe Sienna, din relația cu Traian Spak. Vedeta a declarat recent că fiica ei cea mare a decis să se mute în Statele Unite, alături de bunica ei. Membra trupei Andre a precizat că s-a înțeles greșit că ea ar locui peste Ocean la tatăl ei. Sienna și-a dorit să studieze în Los Angeles, iar tatăl ei locuiește în Nevada.

Pentru a nu o lăsa singură în campus pe Sienna, Andreea Antonescu a rugat-o pe mama ei să o însoțească.

Cântăreața a mai precizat că Traian Spak are o relație foarte bună cu fiica lui și o vizitează destul de des.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
9.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *