Andreea Antonescu, marcată de pierderea tatălui său: „După dispariția lui, 4 ani am fost la terapeut pentru a afla exact cine sunt” EXCLUSIV

Gheorghe Antonescu, tatăl solistei, a încetat din viață în 2001, în urma unui infarct.

Frumusețea vine din interior, iar Andreea Antonescu este o persoană puternică, care a investit enorm în partea sufletească și psihică. Vedeta ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre rutina pe care o are, dar și despre momentele care au schimbat-o pentru totdeauna.

Andreea Antonescu, dezvăluiri emoționante despre viața ei

Andreea Antonescu are o carieră formidabilă, fiind una dintre cele mai cunoscute femei din România. În același timp, ea a fost înzestrată și cu o frumusețe aparte și cu o siluetă de invidiat. Cu toate acestea, abia după Survivor artista a început să investească în corpul ei, căci a trăit o revelație.

„O să fiu foarte sinceră. Sunt o persoană care nu folosește creme, ca să încep cu aspectele negative. Am avut noroc, dar, pe de altă parte, recunosc că din septembrie am început să merg la sală, lucru pe care nu îl mai făcusem de 15 ani, am demonstrat asta la Survivor, din păcate. Am început să fac și tratamente corporale, realizând că toată viața mea am investit în psihicul meu pentru că am avut nevoie să fiu bine cu mine, acesta este cel mai important lucru.

După care, la un moment dat, după ce am plecat din Republica Dominicană, am început să mă îngraș, lucru care îmi era total străin. Eu mâncam doar ce nu trebuie, un borcan de Nutella cu un cozonac lângă el în fiecare zi. Acestea două reprezentau doar o gustare. Am realizat că acest corp este casa mea de la început până la sfârșit, astfel că trebuie să am grijă de el. De asemenea, nu mi-ar fi convenit să am 10 kilograme în plus.

Am zis că am investit toată viața mea în psihic, iar acum trebuie să duc un stil de viață sănătos, în limita posibilităților. Nu m-am mai atins de Nutella de un an de zile. Merg la sală de 4-5 ori pe săptămână, minim. În tot haosul vieții mele, am încercat să îmi impun niște lucruri, iar rezultatele se văd și mă ajută și atunci când vorbim de partea mentală. Sportul îmi dă o stare foarte bună”.

Ce complex avea la 18 ani

Andreea Antonescu consideră că perfecțiunea nu există, ci, mai degrabă, trebuie să ne simțim bine și să investim în noi, fără a ține cont de părerile celor din jur. În trecut, vedeta s-a luptat cu un complex. Artista este minionă, astfel că și-a dorit mereu să fie mai înaltă, ba chiar visa să se opereze.

„Am trecut de mult de perioada în care încercam să fiu perfectă. Acest lucru se întâmpla la început, până pe la 19 ani. Am realizat că toți suntem perfecți, ținând cont că suntem făcuți după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Pe de altă parte, perfecțiunea nu există.

Plecând de la acest concept, am ajuns la concluzia că oamenii care se regăsesc în povestea mea sau sunt inspirați de drumul meu, sunt alături de mine, iar eu sunt dispusă să le răspund la întrebări. Atunci când vine vorba de sfaturi, dacă sunt constructive, nu am o problemă. Dar să încerc de la 1, 57 m să mă duc să mă operez în China, cum mă gândeam la 18 ani, pentru a crește câțiva centimetri…nu o să fac acest lucru. Părerile au fost întotdeauna împărțite”.

Andreea Antonescu a fost profund marcată de pierderea tatălui său

„Am citit sute de cărți pentru a ajunge la acest nivel”

De asemenea, cunoscuta cântăreață recunoaște că a investit enorm pentru a deveni mai înțeleaptă. Vedeta și-a dat seama că nu poate să fie mai înaltă, însă, pe când se afla la o vârstă fragedă, complexul legat de înălțime o bântuia.

„Am muncit și am citit sute de cărți pentru a ajunge la acest nivel. Înălțimea a fost complexul vieții mele. Singurele lucruri pe care le aud pe stradă de la oameni, pe lângă cuvintele frumoase care au legătură cu domeniul profesional, sunt. Doamne, Andreea, ești mai frumoasă în realitate decât la televizor! Doamne, ești mai micuță!”. Acum m-am obișnuit, după 20 de ani de carieră, doar că pe atunci…Voiam să fiu mai înaltă, toată viața mi-am dorit acest lucru, dar nu se poate”.

„Eram expusă în fața întregii țări și aveam senzația că nu știu cine sunt”

Andreea Antonescu ne-a mărturisit că s-a schimbat enorm față de cum era în perioada Andre. Aceasta a traversat un episod dureros din viața ei. Moartea, în urmă cu 21 de ani, a tatălui ei, Gheorghe Antonescu, a făcut-o să apeleze la diferite metode pentru a ajunge să se cunoască foarte bine. Deși avea o carieră minunată, vedeta a explicat că senzația că nu știa cine este cu adevărat nu îi dădea pace.

„Foarte mult m-am schimbat, în primul rând psihic. În perioada Andre eram dependentă de părerile oamenilor, dar și de tatăl meu, el era stâlpul vieții mele. După dispariția lui, nu prea mi-am mai găsit fundația. Atunci am făcut tot posibilul și am apelat la toate metodele, inclusiv la un terapeut timp de 4 ani de zile, pentru a afla exact cine sunt.

Eram expusă în fața întregii țări și aveam senzația că nu știu cine sunt și că nu știu ce îmi place. Aveam o imagine, dar mă întrebam cum sunt, cu toate că România știa cine sunt. Am încurajat mereu oamenii în acest demers, trebuie să ai încredere în tine și să te simți bine cu tine”, a povestit ea.

Ce face alături de fiica ei: „Încerc să îi arăt și o parte a copilăriei mele”

Pe lângă faptul că este o artistă cunoscută în întreaga țară, Andreea Antonescu este și o mămică foarte dedicată. Vedeta încearcă să îi dezvăluie micuței sale câteva părți din copilăria pe care a trăit-o. Ea se bucură de un copil extrem de bun, ținând cont că Sienna apreciază plimbările în natură și nu se regăsește în tehnologie

„Cu Sienna încerc să fac tot ce au făcut ai mei cu mine în copilărie. Am văzut diferențele dintre desenele animate pe care le urmăream noi și cele pe care le urmăresc copiii de azi. Am încercat să îi arăt desenele Disney și să îi pun Sandy Bell, la acesta mă uitam cu fratele meu când eram mici.

Facem lucrurile care au avut un impact asupra copilăriei mele, deși generațiile s-au schimbat, copiii din zilele noastre sunt mult mai isteți și independenți. Încerc să îi arăt și o parte a copilăriei mele pentru a vedea dacă se regăsește.

Bineînțeles, micuții sunt cu telefoanele și cu tabletele, în ziua de astăzi, dar, spre exemplu, am reușit să o duc la casa lui Ion Creangă, unde i-am cumpărat un fluier în formă de pasăre și i-am explicat că mă jucam cu respectivul obiect când eram mică. Copilul meu nu se regăsește în tabletă și telefon, ci, mai degrabă, în excursiile făcute în aer liber. E un copil sensibil și nu se laudă cu faptul că mama ei este persoană publică. Am un copil foarte bun”.

Andreea Antonescu

Își dorește ca fiica ei să fie fericită

Multă lume o întreabă pe cântăreață despre dorințele pe care le are în legătură cu parcursul fiicei sale în viață. Micuța este extrem de talentată și stăpânește muzica, dansul și pictura. Totuși, Andreea Antonescu consideră că fericirea ei este cea mai importantă.

„Nimeni nu este perfect, sper ca rețeta mea să funcționeze. O să știm mai târziu dacă varianta a dat rezultate, când o să crească. Lumea mă întreabă ce îmi doresc să fie când o să fie mare, apropo de faptul că îi place să cânte, să danseze și pictează extrem de frumos, având o latură artistică dezvoltată, fără a se rezuma doar muzică. Vreau să fie un om fericit, atât”.

Adevărata frumusețe vine din interior

Îndrăgita cântăreață se simte bine în pielea sa și a reușit să treacă peste complexul legat de înălțime. Vedeta este de părere că frumusețea vine din interior, astfel că este important să fim buni, blânzi și să evoluăm în fiecare zi.

„Nu știu dacă m-am văzut vreodată o femeie frumoasă, dar e important să fiu bine cu mine, căci totul vine din interior. Dacă ești un om bun, frumusețea se arată pe față, chiar dacă sună ca un clișeu. Mă simt bine când merg la o emisiune, sunt îmbrăcată frumos, coafată și machiată. Dar nu pot să zic că sunt cea mai frumoasă femeie de pe fața pământului, cum, la fel, nu pot să spun dimineața, când abia mă ridic din pat, că sunt ultima femeie de pe fața pământului. Mă simt bine cu mine. Îmi e bine cu mine, așa cum sunt. Am trecut de episodul în care îmi doream să am picioare mai lungi”.

„Sunt mulțumită, dar mereu aflată în concurență cu mine însămi”

În cele din urmă, aceasta consideră că trebuie să evoluăm dacă avem puterea să facem acest lucru. Nu trebuie să ne comparăm cu persoanele din jur, ci să înțelegem că fiecare om este frumos în felul său. Andreea Antonescu este mulțumită, dar găsește noi metode pentru a deveni din ce în ce mai bună.

„Sunt mulțumită, dar mereu aflată în concurență cu mine însămi. Dacă ieri am fost într-un fel, azi trebuie să fiu mai bună. România este plină de femei frumoase, nu mă compar cu ele, știu că este despre mine, nu despre a sta să mă uit în curtea vecinului. Dacă pot să evoluez de azi pe mâine, o fac. Nu mă consider cea mai frumoasă, sub nicio formă. Țara aceasta are multe femei absolut superbe. Lumea este plină de femei frumoase. Cred că aceasta este concluzia, că fiecare om este frumos în felul lui”, a punctat ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum a arătat și cât a costat rochia pe care a purtat-o Andra Volos la cununia civilă
9.3 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Horoscop Weekend 26-28 Iulie 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
Horoscop 27 Iulie 2024. Pentru Tauri, pe planul profesional toate se așază frumos și dobândesc...
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele ei, Ianis, și soția sa, Elena. Ce le-a transmis...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *