Andreea Bălan a anunțat data marelui eveniment. I se împlinește în sfârșit dorința, va avea loc anul acesta. Fanii sunt în extaz

Andreea Bălan: ”O poveste despre viață și dragoste”

Scris de: Daoud Andra

04 Apr. 2024

Andreea Bălan se poate declara fericită și împlinită atât în carieră, cât și în viața personală. La 39 de ani, artista își îndeplinește un mare vis și a dat vestea pe rețelele de socializare. Fanii s-au grăbit să o felicite.

Cel mai important eveniment din cariera Andreei Bălan

Andreea Bălan cântă de la o vârstă fragedă și, de-a lungul timpului, a urcat pe câteva scene importante. În 2024, ea își mai îndeplinește un vis pe care îl avea de multă vreme și intră în categoria artiștilor care susțin concerte la Sala Palatului. Cântăreața a dat vestea cea mare pe Instagram, unde a anunțat data concertului, dar și faptul că are emoții pentru ceea ce urmează. Așadar, în toamna aceasta, fanii Andreei Bălan vor avea ocazia să o asculte într-un concert live, la Sala Palatului.

Citește și: Andreea Bălan este în culmea fericirii. Tocmai a făcut anunțul despre Victor Cornea. Fanii au reacționat imediat: “Sincere felicitări!”

”Dragii mei, cu mare emoție și fericire vă anunț că pe 16 octombrie vă aștept pe toți la un super concert la Sala Palatului! Va fi un spectacol unic, o poveste despre viață și dragoste, despre putere și supraviețuire, despre vindecare și iertare – POVESTEA SUFLETULUI MEU.

Este menit să dezvăluie prin muzică experiențele mele sufletești și totodată experiențele voastre, ale tuturor, deoarece cu toții iubim, suferim, ne vindecăm și mergem mai departe. Veți vedea fără măști, toate părțile mele vulnerabile, copilul, femeia și mama și voi cânta cele mai frumoase și cunoscute melodii ale mele de la începuturi până în prezent”, a scris Andreea Bălan, pe Instagram.

Andreea Bălan a anunțat data marelui eveniment. I se împlinește în sfârșit dorința, va avea loc anul acesta. Fanii sunt în extaz
Artista are concert pe 16 octombrie la Sala Palatului

Cine va fi alături de ea pe scenă

Artista a anunțat că va avea și câțiva invitați speciali la concertul de pe 16 octombrie. Alături de ea pe scenă vor urca unii dintre cei mai populari artiști ai momentului, după cum a dezvăluit atunci când a anunțat concertul.

”Invitații mei speciali sunt unii dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România: Iuliana Beregoi, Mira, JO, Liviu Teodorescu și Aurelian Temișan, care vor completa atmosfera și vor uni suflete prin muzică. Vă sunt recunoscătoare și mă aplec în fața voastră, fiindcă datorită vouă și lui Dumnezeu, sunt Andreea Bălan. Vă iubesc și vă aștept să cântăm împreună, să dansăm, să împărțim fericire, bucurie și multă emoție, pe 16 octombrie, la Sala Palatului”, a mai transmis artista.

Vezi și: Andreea Bălan, schimbare de look uimitoare. Ce și-a făcut iubita lui Victor Cornea, o prinde de minune FOTO

Cei care o urmăresc în mediul online au primit cu bucurie vestea și au copleșit-o cu aprecieri și comentarii. Cu toate acestea, unii au remarcat că pe lista cu invitați nu se numără și Andreea Antonescu, fosta ei colegă de trupă și bună prietenă.

”Felicitări, însă nu am văzut-o pe Andreea Antonescu printre invitați”, ”Doamne, de când aștept… am plâns când am auzit că o să ai concert”, ”Felicitări, Andreea! Se vede că lângă Victor radiezi de fericire”, ”Doamne ajută, succes! După atâția ani de muncă meriți un asemenea spectacol”, ”Ce bucurie, nu vom lipsti! O să fie cel mai incendiar show! Trebuie să ne apucăm să repetăm versurile” – au fost câteva dintre comentariile celor care o urmăresc pe artistă pe Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *