Andreea Bălan a spart banii pe vacanța din Australia. Cât costă camera de hotel în care s-a cazat cu Victor Cornea, are o priveliște fabuloasă

Artista nu s-a uitat la bani

Scris de: Daoud Andra

04 Jan. 2024

Andreea Bălan nu se uită la bani, atunci când vine vorba despre relaxare. Chiar la început de an, artista a plecat în Australia, acolo unde o aștepta deja iubitul ei, Victor Cornea. Vedeta a făcut și un jurnal de călătorie online și le-a arătat celor care o urmăresc camera de hotel în care își va petrece următoarea perioadă.

Andreea Bălan și Victor Cornea, vacanță de lux în Australia

Andreea Bălan nu poate sta mult timp departe de iubitul ei. La început de an, cântăreața a plecat în Australia, pentru a-l însoți pe partenerul ei și pentru a petrece o vacanță romantică în doi. Victor Cornea se afla deja acolo, pentru că participă la o serie de turnee de tenis înainte de Australian Open. Iubita sa a decis să îl însoțească și nu s-a uitat la bani atunci când a planificat vacanța.

După un zbor lung, cu escală în Doha, în Qatar, Andreea Bălan a aterizat în îndepărtata și însorita Australie. În această perioadă, biletul de avion București – Brisbane costă peste 1.000 de euro, având în vedere că urmează să înceapă Australian Open. În funcție de compania aeriană aleasă și de escale, un bilet de avion București – Brisbane ajunge și la 2.029 de euro.

Citește și: Andreea Bălan, gest suprem de iubire pentru Victor Cornea. Nu a mai făcut asta pentru nimeni: “Nu credeam și nu visam”

”Am ajuuuns în Australiaaa. Cea mai îndepărtată destinație în care am fost vreodată. Nu credeam și nu visam că voi ajunge aici. Sunt întâmpinată și condusă către iubitul meu, Victor, care mă așteaptă cu nerăbdare. După un drum de câteva minute în sfârșit îl îmbrățișez și-l pup pe iubitul meu de care mi-a fost foarte, foarte, foarte dor. Ne iubim cel mai mult și ne-a fost foarte dor unul de celălalt. Abia aștept aventura australiană!”, spune Andreea Bălan, pe Instagram.

Revedere emoționantă, la aeroport, între Andreea Bălan și Victor Cornea

Cât costă cazarea la hotel

Cei doi îndrăgostiți au ales un hotel de lux pentru a-și petrece următoarele zile. Andreea Bălan a făcut un tur al camerei și le-a arătat celor care o urmăresc pe internet imagini cu priveliștea superbă din hotel. Artista și Victor Cornea s-au cazat la hotelul W Brisbane, unul care este la mare căutare, deși nu este deloc ieftin.

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea, surpriză mare la ceas de seară. Gestul sportivului a creat vâlvă pe internet: “Felicitări”

În această perioadă, o noapte de cazare în acest hotel are prețuri cuprinse între 1.134 și 2.793 de euro pe noapte, în funcție de tipul camerei, etaj și poziționare, dar și de alte facilități precum acces la spa, la piscină sau alte servicii oferite de unitatea de cazare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
9 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *