Andreea Bălan, adevărul despre pensia alimentară pe care o plătește George Burcea. Câți bani le dă lunar fetițelor

Andreea Bălan: „El plătește o pensie infimă”

Scris de: Daoud Andra

03 Jan. 2023

Andreea Bălan este, de ceva timp, o mamă singură. Vedeta s-a luptat în instanță să câștige custodia exclusivă a fetițelor, în urma divorțului. Fiicele sale și ale lui George Burcea se află deocamdată în grija mamei lor, iar tatăl le poate vizita după un program stabilit de instanță. Cât este pensia alimentară pe care o plătește George Burcea lunar fetițelor sale.

Andreea Bălan a făcut apel pentru custodia exclusivă

Chiar dacă divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a finalizat, cei doi încă mai au lucruri de împărțit. Cântăreața a cerut în instanță custodia exclusivă a celor două fetițe, însă magistrații au respins prima cerere. Avocatul Andreei Bălan a făcut apel, pentru ca micuțele să fie încredințate mamei, iar tatăl să nu mai poată lua decizii în ceea ce le privește.

Citește și: Andreea Bălan nu renunță la tradiție și pleacă cu fetele în vacanță la început de an. „Este luna vacanțelor ianuarie”. Cine le însoțește VIDEO EXCLUSIV

Într-un interviu acordat recent, jurata de la „Te cunosc de undeva” a explicat că diferența dintre custodia comună și cea exclusivă are legătură doar cu dreptul de a decide al celuilalt părinte. Programul de vizită și pensia alimentară sunt aceleași în ambele situații.

„Diferența dintre custodia exclusivă și cea comună este doar la decizii, atât. În rest, programul de vizitare și pensia sunt la fel. Nu este nimeni decăzut din drepturi și nu are restricții de vizitare. Și da, deciziile în ceea ce privește școală, spitale și tot ceea ce ține de viitor îmi doresc să le iau eu, deoarece eu mă ocup exclusiv de creșterea lor și, totodată, am discernământul să fac alegerile cele mai bune pentru ele. Noi suntem în apel acum pe acest subiect.”, a povestit Andreea Bălan, pentru viva.ro.

pensia alimentară pe care o plătește George Burcea
Ella și Clara sunt în grija Andreei Bălan după divorțul mamei lor

Cât este pensia alimentară pe care o plătește George Burcea

Și în ceea ce privește suma lunară pe care tatăl fetițelor Andreei Bălan o plătește există nemulțumiri. Vedeta a făcut apel, considerând că pensia alimentară stabilită de instanță este mult prea mică pentru fiicele sale. Chiar dacă vedeta își permite să acopere toate cheltuielile necesare pentru copii, vrea ca tatăl să aibă o contribuție proporțională în creșterea lor.

„În procesul de fond, judecătorul a hotărât ca copiii noștri să nu primească nimic în ultimii doi ani deoarece au făcut bani din reclame cu mine și, prin urmare, tatăl este absolvit de întreținerea lor/pensia alimentară. El plătește o pensie infimă doar de câteva luni – o treime din salariul minim pe economie net pentru ambii copii. Evident că am făcut apel.

În acest subiect, nici măcar nu este vorba despre partea financiară, deoarece eu muncesc mult și îmi permit să le ofer fetițelor mele tot ce au nevoie. Este vorba strict despre principiu și despre faptul că, dacă facem copii, trebuie să ne asumăm și să avem grijă de ei, nu să-i lăsăm în grija totală a mamei, doar pentru că ea poate.”, a mai spus Andreea Bălan pentru sursa menționată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
6 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *