Andreea Bălan, apariție de senzație în costum de baie. Cum s-a lăsat artista fotografiată în Rio de Janeiro, imaginea face furori pe internet

Vezi fotografiile cu ea în galeria foto!

Scris de: Daoud Andra

27 Feb. 2024

Andreea Bălan și Victor Cornea s-au bucurat de o vacanță într-o destinație exotică. În luna iubirii, cei doi au mers în Brazilia, iar artista nu a fost deloc zgârcită cu fotografiile postate în mediul online. Cum a apărut vedeta pe internet, chiar înainte de a se întoarce în țară.

Imaginile cu care Andreea Bălan și-a cucerit fanii

Andreea Bălan este într-o formă de zile mari, iar faptul că este îndrăgostită o face să zâmbească non-stop. Artista și iubitul tenisman au petrecut o vacanță de vis la Rio de Janeiro, după care ea s-a întors în țară, pentru proiectele pe care le are, iar Victor Cornea a zburat către Chile, unde are un nou turneu.

Chiar la finalul vacanței, cântăreața a publicat ultimele fotografii cu ea de la plajă din Brazilia și i-a cucerit pe cei care o urmăresc în mediul online.

Citește și: Cum a apărut Andreea Bălan după ce a negat că s-a căsătorit în secret cu Victor Cornea. Fanii sunt uluiți: “Casă de piatră” FOTO

”Ultimele poze din Rio de Janeiro. Am revenit acasă și am o săptămână super plină. Azi am filmat 2 campanii și acum sunt cu fetițele la pian. Mâine și joi filmez Te cunosc de undeva, iar miercuri alte campanii. Vineri am studio și duminică sărbătorim ziua Claritei. Deci fiecare zi e foarte frumoasă pentru că îmi place muult ceea ce fac”, a scris Andreea Bălan, în dreptul fotografiilor.

Andreea Bălan și Victor Cornea au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților în vacanță

Declarație de dragoste, direct din aeroport

Andreea Bălan și Victor Cornea au luat avioane diferite la întoarcerea din vacanță, ea revenind acasă, iar el zburând către turneul pe care îl are în Chile. Artista a filmat momentul despărțirii la aeroport, unul extrem de emoționant, și a scris un mesaj de suflet pe rețelele de socializare.

Citește și: Andreea Bălan, declarații surprinzătoare despre relația cu Victor Cornea. A dat tot din casă, după ce s-a spus că s-a căsătorit cu sportivul

”Deseori ne luăm rămas bun în aeroport și zburăm spre destinații diferite. Aseară în Rio am avut porțile de îmbarcare în același loc și cu greu ne-am dezlipit unul de celălalt. Eu am zburat spre casă și el la un nou turneu în Chile. Un jucător de tenis profesionist din top 100 mondial (Victor este pe locul 64 în lume și singurul român în top) este plecat de acasă 40 de săptămâni pe an, iar viața sa se defășoară printre avioane, în diferite țări și hoteluri în fiecare săptămână.

E nevoie de o forță mentală foarte mare și de o determinare foarte puternică, ca în fiecare săptămână să o iei de la capăt la un alt turneu cu același entuziasm și plăcere, indiferent de ce rezultat ai avut la cel precedent. Victor Cornea, ai toată admirația mea, pentru tot ce eșți, pentru putere, ambiție, determinare și pentru tot ce ai realizat și vei realiza, și-ti mulțumesc pentru iubirea sinceră și minunată pe care o trăim și pentru că mergem mâna în mâna pe acest drum called life”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *