Andreea Bălan, apariție senzuală: “Unii ar spune că am fusta prea scurtă”. A atras atenția tuturor cu această ținută

Ce comentarii a primit de la fanii săi

Andreea Bălan, apariție senzuală într-o fustă foarte scurtă! Vedeta a publicat câteva fotografii pe rețelele de socializare, acolo unde a primit sute de comentarii. Oamenii o încurajează, după ce vedeta s-ar fi așteptat să fie criticată.

Andreea Bălan, apariție senzuală: “Unii ar spune că am fusta prea scurtă”

Andreea bălan poartă o cămașă albă, fără mâneci, și o rochie verde, destul de scurtă. În picioare are pantofi cu toc, într-o nuanță de auriu. Nu lipsește nici geanta neagră sau rujul roșu. Artista a făcut câteva fotografii pe care le-a postat pe rețelele de socializare, gândindu-se că vor fi oameni care vor spune că este prea scurtă fustă. Dar are și un sfat pentru acești oameni.

“Unii ar spune că am fusta prea scurtă, eu aș spune să își schimbe perspectiva 😜”, a scris Andreea Bălan în dreptul imaginilor.

“Lasă-i să spună ce vor, îți stă foarte bine așa nici nu mi te-ai putea imagina cu fustă lungă. / Este scurta dar îți stă bine, ai corp frumos și ești încă tânără! / Ești superbă oricum! / Se putea și mai scurtă chiar / Nu asculta de gura lumii”, sunt câteva dintre mesajele fanilor Andreei Bălan.

De ce nu și-a refăcut Andreea Bălan viața după divorț: „Evident că durează acest proces”

Andreea Bălan a dezvăluit că a decis să nu-și mai expună viața personală. Potrivit artistei, pentru o femeie cu copii este mai dificil să își refacă viața deoarece totul depinde de copii. De asemenea, bărbatul care urmează să aibă o relație cu o femeie cu copii trebuie să accepte și pe cei din jurul ei, bone sau bunici care ajută la creșterea celor mici.

Jurata de la „Te cunosc de undeva” a spus că acum îi este mult mai greu să accepte un bărbat în viața ei. Înainte de a intra într-o nouă relație, se gândește dacă bărbatul respectiv este potrivit să facă parte din viața fiicelor ei

„Am decis ca viața mea personală să nu o mai expun. Pentru că e firesc să nu funcționeze ceva, mai ales după un mariaj, după ce te desparți de tatăl copiilor. O femeie cu copii își reface mai greu viața decât tatăl copiilor. Pentru că, copiii sunt la tine ca mamă, locuiești cu copiii ăia. Ca tu să îți faci o altă relație e un pic mai dificil. Pentru că bărbatul respectiv trebuie să te ia cu copii, cu mamă. Cu bone, cu tot ce ai tu. Și e un bagaj mare pe care doar un bărbat adevărat poate să și-l asume și un bărbat care te iubește cu adevărat. Și evident că durează acest proces”, a spus Andreea Bălan în podcastul lui Radu Țibulcă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *