Andreea Bălan, decizie radicală în legătură cu fiicele ei: „Le-am mutat”. Motivul pentru care le-a retras de la privat. VIDEO EXCLUSIV

Ce mari surprize le pregătește
Andreea Bălan este o mămică atentă la nevoile fiicelor sale, astfel că, după ce micuțele au spus că își doresc să devină soliste, la fel ca ea, vedeta a luat o decizie inedită. Artista ne-a spus, în exclusivitate pentru Ego.ro, că le-a mutat pe Ella și pe Clara de la privat, ca să învețe să cânte la un instrument, pentru a-și urma visul. Mai mult, vedeta are pregătită și o piesă pentru ele, iar copiii din jurul fetițelor ei deja o recunosc.

Andreea Bălan, despre fiicele ei: “Au zis că vor să fie soliste, ca mami”

Pe lângă faptul că este o cântăreață iubită, Andreea Bălan este o dansatoare excepțională, punând în scenă show-uri de succes. Vedeta ne-a povestit că dansează cu fiicele ei prin casă. Mai mult, ea s-a decis să le mute pe micuțe la Colegiul Național de Muzică „George Enescu”, pentru ca acestea să învețe să cânte la un instrument și să poată, în viitor, să devină soliste, așa cum își doresc:

“Dansăm prin casă și chiar la serbarea de sfârșit de an au fost întrebate ce vor să se facă când vor fi mari. Au zis că vor să fie soliste, ca mami. Atunci, le-am mutat de la particulară, de unde erau în Pipera. Le-am mutat la ”George Enescu”, la liceul de muzică. Cea mica, la grădiniță, iar cea mare la grupa 0. Deci, dacă vor să fie artiste, măcar să știe un instrument și să vedem, mai departe, ce o să se întâmple”.

“Inevitabil cred că copiii imită părinții”

De asemenea, artista crede în puterea exemplului și are grijă ca micuțele să își urmeze dorințele. Ținând cont că ea este cântăreață, consideră că fiicele sale o să își dorească să meargă tot pe partea artistică:
“Inevitabil cred că copiii imită părinții și nu cred că o să fie doctorițe, că nu au exemplu în casă. Clar mă vor lua pe mine ca exemplu și vor fi fie balerine, cântărețe, actrițe, cine știe?”.
Andreea Bălan, alături de fiicele sale
Andreea Bălan, alături de fiicele sale

Se gândește să lanseze o piesă cu fiicele sale

Mulți artiști au lansat numeroase piese în care apar alături de copiii lor. Andreea Bălan a pregătit o piesă pe care să o cânte alături de Clara și de Ella. Vedeta așteaptă ca micuțele să învețe melodia și, ulterior, să o înregistreze:

“Evident, am și piesa, dar trebuie doar să o învețe ele și să o înregistrez, da”.

Copiii o recunosc

Mai mult, Andreea Bălan s-a implicat în mai multe domenii, printre care și vlogging-ul, făcând proiecte pentru copii. Astfel, micuții din jurul fiicelor sale o recunosc. Vedeta ne-a explicat că i s-a întâmplat să fie chiar și îmbrățișată de copilașii care știu cine este:

“Copiii știu deja pentru că se uită la vlog-uri. Eu am mai multe platforme de promovare, pe fiecare platformă promovez altceva. Pe vlog, avem vlog-uri pentru copii. Se uită foarte mulți copii la ele, pe canalul meu de YouTube. Da, să mă recunoască. (n.r. copiii) Și să mă îmbrățișeze, da”.
VIdeo: Daniel Bălan
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.