Andreea Bălan, investiție uriașă în Dubai. Suma colosală pe care urmează să o scoată din buzunar

Andreea Bălan are spirit de antreprenor. Ce investiție își dorește să facă în Dubai
Andreea Bălan, investiție uriașă în Dubai. Suma colosală pe care urmează să o scoată din buzunar

Andreea Bălan, investiție uriașă în Dubai. Vedeta vrea să dea lovitura pe piața imobiliarelor și își caută o locuință în cosmopolitul oraș din Emiratele Arabe Unite. Cu banii pe care i-a câștigat din muzică, jurata emisiunii „Te cunosc de undeva” are în plan să își achiziționeze un apartament într-unul dintre zgârie-norii din oraș. În schimbul acestuia va plăti o sumă colosală.

Andreea Bălan, investiție uriașă în Dubai. Vedeta vrea să își cumpere un apartament luxos

Piața imobiliarelor din Dubai atrage tot mai mulți investitori din România. Printre cei interesați de o locuință în luxosul oraș din Golf se numără și cântăreața Andreea Bălan. Vedeta a mers personal în Dubai să vadă trei apartamente, toate situându-se la etajele superioare ale impunătoarelor clădiri de sticlă. Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva” ține neapărat ca noua ei locuință să aibă o vedere panoramică ce îți taie respirația.

Andreea Bălan a povestit că se gândește ca măcar câteva luni pe an, în timpul iernii, să le petreacă în Dubai, iar în restul anului să ofere apartamentul spre închiriere, pentru a obține un venit pasiv.

„Am vizitat trei apartamente și mi-au plăcut foarte mult pentru că erau la etaje superioare. Am văzut câteva imobile la etajul 63 și vederea era superbă.

Pentru că ne-a plăcut foarte mult când am fost aici în Dubai în vacanță și de ce nu să avem și noi aici o locație, un apartament în Dubai, ca să venim iarna 2-3 luni, jumătate de an și să stăm aici. Investiția ar fi ceva, se poate plăti în rate, doi ani de zile.

Mă voi gândi serios dacă voi face această investiție, să vin două luni pe an aici, iar în rest să închiriez”, a spus Andreea Bălan pe YouTube.

Andreea Bălan continuă trendul vedetelor care își cumpără casă în Dubai

Andreea Bălan nu este singura vedetă din România care alege Dubaiul pentru investiții imobiliare. Recent, Larisa Udilă și soțul său, Alexandru Ogică, și-au achiziționat și ei o locuință acolo. Vedeta ar fi chletuit sute de mii de euro pe proprietatea achiziționată.

Larisa Udilă a scris pe rețelele scociale un mesaj prin care și-a anunțat prietenii virtuali că ea și soțul sunt extrem de fericiți de achiziția făcută.

„Suntem cei mai fericiți ! Primăvara aceasta ne-am îndeplinit visul de a porni toate demersurile pentru cumpărarea unui apartament in Dubai

După ce am văzut Dubaiul, după ce am văzut că în Dubai anumite lucruri nu sunt permise nici adulților, nici copiilor, cred că Dubaiul este alegerea. Mi-aș dori ca Milan să crească aici și cred că ar avea o copilărie extraordinar de frumoasă. Strict la el mă gândesc”, le-a mărturisit Larisa Udilă urmăritorilor ei, pe InstaStory.”, a spus Larisa Udilă pe Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
7.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *