Andreea Bălan, mesaj de încurajare pentru Alina Sorescu: “Copiii stau cu mama”

Andreea Bălan, mesaj pentru Alina Sorescu, în lupta pentru custodia fetițelor
Andreea Bălan, mesaj de încurajare pentru Alina Sorescu: “Copiii stau cu mama”

Trecută recent printr-un divorț, Andreea Bălan a reacționat la mesajul transmis de Alina Sorescu, după ce s-a aflat că ea și Alexandru Ciucu se despart. Cunoscuta cântăreață o susține pe Alina și i-a scris un scut mesaj.

Vestea divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu vine la doar câteva săptămâni de când instanța a decis custodia fetelor pe care Andreea Bălan le are cu George Burcea. Aceștia au custodie comună.

Reamintim că Alexandru Ciucu a solicitat o ordonanță președințială și cere ca domiciliul fetelor pe care le are cu Alina Sorescu să fie la vila lui din Pipera, acolo unde au locuit până acum câteva luni.

Andreea Bălan o susține pe Alina Sorescu

La scurt timp după ce s-a aflat de vestea divorțului și lupta pentru custodie, Alina Sorescu a publicat un mesaj pe rețelele de socializare. În scurt timp, mai multe vedete i-au scris mesaje de susținere, printre care și Andreea Bălan.

“La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar in cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, in care cere domiciliul fetițelor noastre la el pana la soluționarea in instanță a procesului. Voi face tot posibilul sa imi protejez fetitele, sa muncesc pentru a le creste si sa le educ armonios, ca si pana acum”, este o parte din mesajul Alinei Sorescu, semn că vedeta este determinată să câștige custodia.

“Copiii stau cu mama! ❤️”, este reacția Andreei Bălan la postarea Alinei Sorescu.

Cele două se cunosc și sunt prietene de foarte mult timp. În anul 2010 Andreea Bălan și Alina Sorescu au cântat împreună. Una dintre cele mai cunoscute piese este “N-aș fi crezut”.

Vedetele, alături de Alina Sorescu

De asemenea, Simona Gherghe, Mirela Vaida, Tavi Clonda i-au transmis inimioare în semn de susținere pentru perioada prin care trece. Sute de alte mesaje au mai fost scris de fanii cunoscutei artiste.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani de căsnicie

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu pun punct unei căsnicii de 12 ani. Cei doi au împreună două fetițe și se luptă fiecare pentru custodie. Designerul a depus la judecătoria Buftea o solicitare de ordonanță președințială, pentru ca fetele să aibă domiciliul la casa lui din Pipera.

Marți, 3 mai, a avut loc primul termen în cadrul acestui proces, iar Alexandru Ciucu s-a prezentat la judecătoria Buftea. Momentan, pentru procesul de divorț nu a avut loc nicio înfățișare, deși actele au fost depuse încă de acum câteva luni.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *