Andreea Bălan, numărul 1 pe toate fronturile. Artista controlează în totalitate tot ce ține de brand-ul ei și de familie. „Toate patru avem așa o infrastructură extrem de frumoasă” VIDEO EXCLUSIV

Artista este cea care ia toate deciziile atunci când vine vorba de cariera e

De-a lungul timpului Andreea Bălan a demonstrat că nu există lucru pe care să nu-l poată face, iar asta se datorează tăriei sale de caracter. În timp ce alți artiști au o întreagă echipă care îi ajută la conturarea brand-ului, Andreea Bălan mărturisește în exclusivitate pentru EGO.ro că nu doar că este propriul manager, dar a reușit să le transmită aceeași disciplină și fiicelor sale.

Andreea Bălan nu este singură pe acest drum, însă recunoaște că ea este cea care ia toate deciziile atunci când vine vorba de cariera ei, iar de când s-a despărțit de tatăl fiicelor sale, merge pe aceeași metodă și acasă.

„Am o echipă, mă sfătuiesc cu cei de la casa de discuri, am un bun prieten Alex care mă ajută pe PR, dar și pe editare video, mai am o fată Karin care mă ajută tot așa pe YouTube, pe editare, dar știi cum e, eu centrez, eu dau cu capul. Adică eu sunt propriul manager pentru că am învățat de-a lungul anilor să fac chestia asta foarte bine. De multe ori îmi cer alții sfaturi mie și inevitabil, fără să vrei, înveți. De atâția ani, de 20 de ani, în domeniu, am învățat. Eu știu cel mai bine să mă managerizez pe mine”, ne-a dezvăluit Andreea Bălan, recunoscând însă că nu se ocupă și de partea legală a contractelor, lăsând asta pe seama specialiștilor, însă nu pentru că nu s-ar descurca, ci pentru că nu mai are răbdare.

„Contractele, ca și plicurile din America Express, le citesc pe diagonală. Când e vorba de contracte le dau unui avocat să le citească. Nu că nu aș înțelege, dar nu am răbdare. Ați văzut că și plicurile din America Express nu puteam să le citesc. Erau misiuni interminabile și o puneam pe Andreea (n.r. Antonescu) să-mi zică ce am de făcut”.

„A trebuit să mă descurc într-o lume a bărbaților”

Dacă ar fi putut să facă singură absolut totul sau măcar să se cloneze, cu siguranță Andreea Bălan ar fi ales această metodă, însă în ultima perioadă a învățat că uneori este bine să accepți ajutor extern și să încerce să nu mai rezolve singură toate problemele organizatorice.

„Acum serios vorbind. Am un impresar care se ocupă de concerte, el discută cu organizatorii din țară. Pentru că este foarte bine să te reprezinte un impresar, mai ales bărbat fiind, vorbește cu alți bărbați și se înțeleg, dar în schimb tot ce este pe partea de campanii, eu vorbesc cu diferiți colaboratori”, a mai declarat Andreea pentru EGO.ro, completând că nu i-a fost deloc ușor să se descurce în această industrie.

„Nu știu dacă este bine că m-am ocupat eu de-a lungul timpului, deoarece energia mea masculină a fost tot timpul mai proeminentă și mai dezvoltată. A trebuit să mă descurc într-o lume a bărbaților și să rezist fără niciun ajutor și din postura de femeie în industria bărbaților”.

„Fetițele s-au învățat prin puterea exemplului”

Asta nu înseamnă că artista are doar abilități organizatorice și de management, ci mărturisește că nu există prea multe domenii în care să nu se descurce, lucru demonstrat și în cel mai recent sezon „America Express” unde a ajuns până în marea finală.

„Știu să cos, știu să fiu ordonată, să fiu disciplinată, sunt muncitoare, fac sport, mai știu să gătesc un pic așa, nu mor de foame, mă descurc în viață. Dacă mă lași fără un ban oriunde eu știu să mă descurc”, a mai povestit Andreea, care și-a creat o ordine și acasă, alături de mama și cele două fiice, Clara și Ella.

„Eu plătesc facturile, dar acum e mai ușor, că le plătesc online. Dar și acasă sunt organizată. Toate suntem foarte organizate, ordonate. Fetițele s-au învățat, prin puterea exemplului, să nu-și lase jucăriile oriunde, au camera lor cu jucării, se joacă acolo și le strâng după. Mama, care ține casa, o ține foarte bine. Adică toate patru avem așa o infrastructură extrem de frumoasă. Și datorită acestei infrastructuri și datorită mamei mele eu pot să vin la evenimente și să-mi fac treaba pentru că ea are grijă de casă”.

„Fetele au învățat să doneze fără să aștepte ceva la schimb”

Între toate aceste activități, Andreea nu își neglijează rolul de mamă și încearcă să le învețe pe fiicele sale cum să devină adulți responsabili. Asta prin joacă, dar și prin puterea exemplului.

„Am fost la copiii de la Satele SOS, sunt ambasadoare SOS de câțiva ani, și le-am rugat pe fetițe să facă două sacoși mari cu jucările pe care nu le mai doresc și să le dea la copii. Chiar au pus mai mult decât mă așteptam, adică au fost foarte darnice și sunt mândră de lucrul acesta. Am fost acolo și copiii s-au bucurat și l-a final fetele m-au întrebat dacă acești copii nu au părinți. Le-am explicat că au părinți, dar nu cresc cu ei. Ele apreciază, chiar dacă sunt micuțe, că noi avem o situație un pic diferită”, a mai povestit Andreea Bălan pentru EGO.ro, explicând că nu le-a învățat pe Ella și Clara să ceară ceva la schimb atunci când își dau din haine și jucării, ci să aștepte să fie recompensate atunci când este cazul.

„Au învățat să doneze fără să aștepte ceva la schimb. În momentul în care mergem într-o vacanță știu că atunci sunt mai răsfățate și primesc cam tot ce își doresc”.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.5 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *