Andreea Bănică, mai îndrăzneață ca niciodată. Apariția curajoasă a vedetei a împărțit internetul în două: ”Mi-e cam rușine de rușinea soțului tău” FOTO

Cum s-a prezentat vedeta la micul dejun

Scris de: Daoud Andra

10 Mar. 2024

Andreea Bănică se laudă, la 45 de ani, cu o siluetă și cu forme de invidiat și nu ezită să le pună în valoare de fiecare dată când are ocazia. Artista se află în vacanță într-o destinație exotivă, alături de soțul ei, iar ipostaza în care s-a afișat la micul dejun a generat numeroase reacții în rândul fanilor ei.

Imaginea cu care Andreea Bănică a dat internetul peste cap

De câteva zile, Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, se relaxează într-o destinație exotică. Cei doi au plecat în Thailanda, însă artista nu și-a uitat nici fanii de pe Instagram, pe care îi ține la curent cu tot ce face. Diva nu a fost deloc zgârcită cu imaginile în care apare în costum de baie, însă o anumită fotografie le-a atras atenția celor care o urmăresc în mediul online.

Cântăreața s-a lăsat fotografiată la micul dejun, purtând doar un sutien din dantelă și o cămașă albă, desfăcută, pe deasupra. Apariția ei nu i-a lăsat indiferenți pe fani și, în timp ce unii au complimentat-o, alții au considerat că a exagerat cu goliciunea.

Citește și: Singura imagine cu Andreea Bănică și mama ei care a scăpat pe internet. Mesajul copleșitor al artistei: “Viața a luat-o prea repede de lângă mine”

”Mă întreb dacă Lucian a reușit să bea cafeaua cu priveliștea asta”, ”O ador pe femeia asta”, ”Mereu cea mai sexy”, ”Foarte frumoasă”, ”Ești superbă”, ”Nu i-a stat cafeaua în gât lui Lucian?”, ”Mi-e cam rușine de rușinea soțului tău” – au fost câteva dintre reacțiile fanilor ei din mediul online.

Imaginea cu care artista a încins imaginația fanilor

Ce intervenții chirurgicale are artista

Andreea Bănică este una dintre puținele vedete cu forme naturale din showbiz. Deși mulți au speculat, de-a lungul timpului, că ar avea implanturi mamare, vedeta a vorbit, la un moment dat, despre intervențiile chirurgicale la care a apelat. Artista se laudă cu un bust 100% natural, însă are două intervenții la nivelul feței. Este vorba despre o operație la nas, de deviație de sept, și o micro-intervenție pentru a îndepărta o aluniță, după cum a declarat chiar Andreea Bănică, la un moment dat.

Citește și: Andreea Bănică face educație financiară cu fiica ei, Sofia: „M-am supărat foarte tare”. De ce o pune să muncească de la 14 ani VIDEO EXCLUSIV

”Am avut operație de septoplastie pentru a-mi rezolva problemele de respirație pe care le aveam de mult timp. Ajunsesem să dorm cu patru perne, stăteam aproape în șezut. E o operație pe care o amânam de 5 ani. M-a sunat medicul și m-a întrebat dacă pot să mă operez pe 1 iunie. L-am sunat pe Lucian, i-am spus, apoi l-am sunat pe medic. Am trei luni de când m-am operat, va mai dura opt luni-un an, atunci se așează, pentru că e inflamația foarte mare.

Da, celebra mea aluniță, fără de care nu-mi imaginam cum o să fiu. Dar, iată că a sosit și acest moment, am scos-o! Pentru mine nu s-a schimbat nimic. Cu sau fără aluniță, sunt aceeași! Nu mi-a fost ușor să iau această decizie și m-am consultat cu cei dragi din jurul mei, dar și cu specialiști în domeniu, desigur”, a povestit vedeta, anul trecut.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
7.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Lovitură SUPREMĂ pentru Elena Udrea. Ce se întâmplă în închisoare
Continuă plecările din Antene! Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare nu mai apare pe post...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *