Andreea Berecleanu, imagini rare cu familia sa. Cât de mult au crescut copiii vedetei. Cum arată Eva și Petru

Cunoscuta prezentatoare TV Andreea Berecleanu se mândrește ori de câte ori are ocazia cu familia ei frumoasă, publicând chiar azi (n.r. – duminică, 10 septembrie) mai multe imagini pe internet, demne de pus în ramă, alături de cei doi copii ai săi, Eva și Petru, și de actualul ei partener, medicul Constantin Stan. Astăzi chiar are un motiv în plus să o facă, deeoarece fiul ei împlinește 18 ani.

Zi specială pentru Andreeea Berecleanu

„Ti-am dedicat la miezul noptii piesa “Don’t worry, be happy!” Asta iti doresc, copilul meu bun si frumos, toata viata! Sa fii inconjurat de prieteni, de familie, sa fii sanatos, sa fii curajos mereu, sa-ti pastrezi bunatatea, umorul, veselia, sa iubesti, sa fii iubit! Te iubim! La multi ani, Petru #happy18thbirthday”, a scris Andreea Berecleanu în mediul online.

Andreea Berecleanu a fost măritată cu Andrei Zaharescu timp de 15 ani, iar din căsnicia lor au rezultat Eva și Petru. În 2013, cei doi au decis să divorțeze și să meargă pe căi separate, spre surprinderea lor.

Ulterior, în viața știristei de la Prima TV a apărut celebrul medic estetician Constantin Stan, cu care colaborează și pe plan profesional. Fiind de atâția ani împreeună, copiii vedetei au înlăturat cuvântul „vitreg” din vocabular.

Cum se înțelege cu Eva și Petru

Andreea Berecleanu susține că are o comunicare sinceră și deschisă cu cei doi copii ai săi. Într-un interviu, prezentatoarea TV a dezvăluit cum se înțelege, de fapt, cu Eva și Petru: „Ei spun că sunt ori prea strictă, ori copilul lor, când cea mai drăguță mamă din lume, când melc, când vrăbiuță etc. Așa își văd copiii mamele. În toate felurile. Eva e matură și responsabilă, un spirit independent. Discuțiile cu ea sunt deschise și ating toate zonele. Mi se pare interesant să aflu ce este cool, ce este inovator, ce se poartă în zona artistică. Și ea îmi povestește”.

Dacă Eva este activă pe rețelele sociale și împărtășește des imagini cu fanii ei, Petru, în schimb, este o prezență mult mai discretă și acordă atenție pasiunilor sale, cum ar fi sportul.

„Petru are pasiunile lui și li se dedică aproape în totalitate. Sportul și tot ce ține de automobilism. Și, evident, lecțiile pentru școală, seriale pe Netflix, socializare”, a mărturisit mama lui.

Are doar cuvinte de laudă la adresa soțului ei

Cât despre relația actualului soț, Constantin Stan, cu cei doi copii ai ei, Andreea Berecleanu a vorbit deschis în podcastul lui Damian Drăghici:

„Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic și ei au trăit din acel moment alături de noua familie formată din mine și Constantin. Au fost foarte bine primiți de Constantin și s-au simțit foarte bine alături de el. El nu și-a atribuit nici o secundă, nici atunci și nici în zilele noastre rolul de tată, pentru că tatăl lor a existat 100% în viața lor, ci rolul de prieten foarte bun. (…) A contat foarte mult faptul că au ținut contactul permanent cu tatăl lor”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *