Andreea Mantea are din nou probleme de sănătate: „Nu vă arăt mai mult, că vă speriați”

Andreea Mantea a dezvăluit cum se manifestă afecțiunea de care suferă
Andreea Mantea are din nou probleme de sănătate: „Nu vă arăt mai mult, că vă speriați”

Andreea Mantea are din nou probleme de sănătate. Vedeta se confruntă cu o afecțiune severă și încearcă să își amelioreze starea de sănătate cu ajutorul medicamentelor. Prezentatoarea TV a povestit totul pe contul ei de socialzare.

Andreea Mantea are din nou probleme de sănătate. afecțiunea cu care se confruntă vedeta

Andreea Mantea trversează o perioadă dificilă. La fel ca foarte mulți dintre români, vedeta suferă de alergie. Însă nu de una sezonieră ca reacție la polenul din plante, ci la razele ultraviolete ale soarelui. Și cum vremea de afară este într-o continuă încălzire, iar soarele este din ce în ce mai puternic, prezentatoarea TV se confruntă cu probleme reale.

„Nu am voie să mă expun la soare, pentru că am făcut o alergie fantastică, groaznică, mă ustură pielea de mor. Nu vă arăt mai mult, că vă speriați, cam așa reacționez eu la alergii, dar sunt bine acum”, a spus Andreea Mantea pe Instagram.

Andreea Mantea are alergie și la ceapă

Nu numai soarele reprezintă o problemă pentru Andreea Mantea. Ea are alergie și la anumite alimente banale, cum ar fi ceapa. Vedeta încearcă să țină totul sub control și își administrează diferite medicamente antialergice, însă aceste afecțiuni îi dau mari bătăi de cap.

„Am ajuns să fiu alergică la ceapă, destul de tare. Nu mai știu când am mâncat ultima dată ceapă. Pe fața mea sunt niște bubițe, au fost foarte mari, toate 3. A mai rămas una mai măricică, nu sunt coșuri, sunt bube. Și am și pe spate, și pe mâini, pentru că eu știu la ce sunt alergică și cu toate astea mă încăpățânez.

Chiar dacă iau antialergicele respective, tot mănânc. N-ai voie, punct! Și eu, cu toate astea, mă încăpățânez și mănânc exact fructele interzise și mă umflu toată și de pete, și de bube. Pentru un moment de ăsta de plăcere, stau două săptămâni plină de bube și de pete.

Nu mă mai duc la doctor, că știu deja ce se întâmplă. Cele pe care le am acum sunt de la o salată cu ton.”, declara Andreea Mantea, acum câteva luni.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
5 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *