Andreea Marin a “adoptat” încă un copil. Fetița e tare dulce: “Abia ne-am cunoscut”

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din România, dar cu toate acestea, nu multă lume știe că vedeta are trei copii! Pe lângă Violeta (din căsătoria cu Ștefan Bănică Jr.), „Zâna Surprizelor” mai are o fată și un băiat. În plus, aceasta a dezvăluit recent ce faptă bună a făcut din nou.

Andreea Marin este plină de surprize

În urmă cu mulți ani, Andreea Marin s-a remarcat datorită emisiunii „Surprize, surprize” de la TVR1. De când s-a lăsat de televiziune, vedeta s-a axat și pe proiecte caritabile. Fosta prezentatoare TV a vrut să ajute atât de mult, încât a înfiat doi copii din țări sărace.

Pe vremea când era ambasador UNICEF, în urmă cu un deceniu, Andreea Marin a fost implicată într-un proiect în Africa. Atunci, a cunoscut o fetiță din Kenya a cărei poveste de viață a impresionat-o până la lacrimi și, fără să stea pe gânduri, a înfiat-o de la distanță, contribuind astfel la educația copilei.

Ulterior, Andreea Marin a adoptat și un băiețel din China, căruia i-a oferit șansa unei vieți mai bune. Vedeta TV nu a regretat niciodată deciziile luate, dimpotrivă, s-a declarat extrem de mulțumită că i-a putut ajuta.

„Zâna Surprizelor”, impresionată de o fetiță de 6 ani

De Sfântul Andrei, „Zâna Surprizelor” a făcut o nouă faptă bună. Prin intermediul rețelelor sociale, Andreea Marin le-a făcut fanilor cunoștință cu o fetiță care trăiește cu frățiorii ei, cu mama (suferă de hipoacuzie) și cu bunica într-o garsoniera socială. Toată familia are un venit de 1100 de RON și 800 de RON alocație. Dată fiind situația lor, vedeta TV a făcut apel la bunăvoința românilor:

„E ziua noastră, abia ne-am cunoscut și ne numim amândouă … Andreea Marin! Destinul sau mai bine spus oamenii buni ne-au prilejuit întâlnirea în această zi sfântă. Un telefon de la Direcția Generală de Asistență Socială mi-a adus ieri vestea că aș putea fi surpriza din viața acestei fetițe. Povestea ei m-a impresionat: are 6 anișori, are încă o surioară de 3 ani și un frățior de doar 2, trăiesc doar cu mama ce suferă de hipoacuzie, fără tată, iar bunica are grijă de toți, într-o garsoniera socială. Trăiesc din cei 1100 ron venit lunar și 800 ron alocație… faceți un calcul, o împărțire, un inventar al nevoilor și vedeți cum v-ați descurca o lună în situația lor, care sunt speranțele pentru viitor… Andreea cea mică e la școală în clasa pregătitoare, grijile cresc… am pregătit daruri pentru ea și pentru acasă, sper să-i fac ziua mai frumoasă cu această mică surpriză, cu siguranță pentru mine e cel mai frumos dar, căci de ani buni știu că nu îmi doresc să primesc, ci să dăruiesc – acesta e pentru mine prețiosul cadou pe care îl doresc de ziua mea și cei dragi mie știu deja tradiția, dăruim împreună, asta-mi bucură mie inima. Îndrăznesc să visez: ce-ar fi să vă alăturați și voi? Vreți să ajutați, fiecare după puterile sale? Hăinuțe, rechizite, jucării, cele necesare în orice casă, unde lipsesc multe… 3 frățiori așadar care pot avea sărbători cu speranță datorită nouă, ce spuneți? Dați-mi mesaje pe Instagram în privat cu detalii despre ajutorul pe care-l puteți oferi și voi direcționa mesajele voastre către Direcția de asistență socială, astfel încât intenția să se transforme în realitate și bucurie ! Vă mulțumesc pentru OMENIE!”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
8.2 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Imagini controversate din Iași, devenite virale. Gestul rușinos făcut de această blondă, în autobuz
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop 20 Mai 2024. Nativul Taur își va transmite nemulțumirea fără să se concentreze asupra...
Horoscop Zilnic Luni 20 Mai 2024. Săgetătorii au o zi plină, Taurilor le recomandam azi...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *