Andreea Marin, cele mai sincere dezvăluiri despre divorţul de Ştefan Bănică Jr: „Mi-a fost frică” EXCLUSIV EGO LIFE

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr au divorțat în urmă cu 9 ani. Acum, vedeta povestește ce a simțit cu adevărat în acele momente.
Andreea Marin, cele mai sincere dezvăluiri despre divorţul de Ştefan Bănică Jr: Mi-a fost frică EXCLUSIV EGO LIFE

Cu o carieră de peste 3o de ani, Andreea Marin este cu adevărat o femeie de succes. Reușita în domeniul televiziunii nu a venit peste noapte, ci după ani importanți de muncă.

Dincolo de reușitele extraordinare, aceasta spune că nu realizările profesionale au reprezentat fericirea supremă, ci liniștea interioară. În prezent, se pare că a reușit să găsească echilibrul dintre bucuriile profesionale și cele personale. Însă, din păcate, de-a lungul timpului au existat persoane care au vrut să profite de notorietatea ei, după cum a mărturisit Andreea Marin în exclusivitate pentru Ego Life.

Andreea Marin a mărturisit că au existat persoane care au vrut să profite de succesul ei

Întrebată dacă, la un moment dat a existat vreo persoană care i-a fost alături doar pentru că este Andreea Marin, aceasta a răspuns afirmativ. „S-a întâmplat și asta la un moment dat. Nu doar pentru acest lucru, dar a contat mult.”

Când și-a dat seama de acest lucru, deși a durat un timp, a spus „La revedere.”

„Nu te prinzi ușor, pui suflet, eu sunt genul de om care pune suflet în ceea ce face și în orice relație. Nu stau să îmi pierd vremea cu cineva în care nu cred. Dar sunt și genul de om rațional: simt cu inima, dar gândesc și cu mintea. Și până la urmă văd lucrurile așa cum sunt ele”, a mai spus Andreea, referitor la acel moment din viața ei.

Totodată, în timp a învățat să devină tolerantă și imună. De asemenea, nici nu-i pasă de gura lumii când trebuie să ia decizii importante. Referitor la familie, crede în unitate, consideră că nu este sănătos să suferi în interiorul tău până când, într-un final să te poți îmbolnăvi.

„Doi oameni care nu se înțeleg dintr-un motiv sau altul, nici nu contează care, au varianta de a-și vedea fiecare de viață așa cum se simte bine fiecare dintre ei. Iar copilul nu trebuie să vadă toată această violență”, spune aceasta, referitor la despărțire.

„De multe ori femeile spun „stau ca să aibă copilul și tată”

Nu este ușor s-o iei de la capăt, dar Andreea Marin are un mesaj foarte important pentru femei. Copiii nu trebuie să vadă niciodată violența în familie. „De multe ori femeile spun „stau ca să aibă copilul și tată”, chiar dacă el este violent .”Andreea încurajează femeile să caute legile care le apără prin juriști și avocați. În plus, există și o mulțime de asociații care apără femeie în astfel de situații gratuit. Sigur că nu este ușor s-o iei de la capăt, dar uneori este cel mai bine.


Aceasta spune că la un moment dat era într-un mare dezechilibru în plan personal. „Am luat atât de în serios tot ce trăiam, tot ce mi se întâmpla, încât uitasem să râd, uitasem să mă bucur de viață”. Pentru orice femeie și pentru orice mamă, mai ales, este important să nu își piardă energia pozitivă. De asemenea, mai spune Andreea, este important ca „sentimentele tale să nu depindă exclusiv de existența altcuiva. Trebuie să faci în așa fel încât să ajungi să te simți bine cu tine”.

În ceea ce priveşte divorţul de Ştefan Bănică Jr, Andreea Marin a făcut unele dintre cele mai sincere dezvăluiri despre acel moment greu din viaţa ei. A mărturisit că i-a fost frică să o ia de la capăt, însă, în acelaşi timp, a avut puterea să se reculeagă şi să meargă mai departe.

„M-am mutat, mi-am luat viața de la capăt, m-am pus pe treabă. Și mie îmi era frică, pentru că nu era vreo bucurie faptul că trebuia să o iau de la capăt”, a mărturisit Andreea Marin, în cadrul emisiunii Ego Life.

Andreea Marin spune că s-a schimbat, iar acest lucru este firesc. A învățat să nu se lase dusă de val, nici când a fost foarte sus. Știe din experiență că astăzi poți fi sus, iar într-o clipă totul se poate schimba și poți fi jos din nou. Pe de altă parte, este fidelă valorilor importante, bunului simț și celor 7 ani de acasă. Și-a urmărit scopul de a ajunge un om cu picioarele pe pământ prin forțele proprii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
9 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *