Andreea Marin, despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu. Ce spune vedeta după 5 ani de relație

Andreea Marin, detalii despre relația cu Adrian Brâncoveanu. Ce spune vedeta despre căsătorie
Andreea Marin, despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu. Ce spune vedeta după 5 ani de relație

Andreea Marin și Adrian  Brâncoveanu formează un cuplu de aproximativ cinci ani, iar fanii lor sunt curioși cu privire la căsătorie. Va face sau nu Andreea Marin pasul cel mare alături de iubitul său? Vedeta a și răspuns la această întrebare.

Andreea Marin, despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu: ”E povestea noastră”

Andreea Marin a ținut relația cu Adrian Brâncoveanu la distanță de ochii curioșilor. Vedeta a decis să facă lucrurile total diferit față de cele trei căsnicii pe care le-a avut. Întrebată despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu, vedeta a dezvăluit că este povestea lor și nu vor să dea detalii. Așadar, există posibilitatea unei căsătorii, dar se pare că cei doi vor să facă totul departe de luminile reflectoarelor.

„Aceasta e o poveste pe care nu ne place să o dezbatem public, e povestea noastră și vrem să rămână așa”, a spus Andreea Marin despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu, pentru viva.ro.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu merg în fiecare vară în Italia

Andreea Marin și iubitul său merg în Italia în fiecare vară, acolo unde a fost prima lor vacanță de cuplu. Urmează să plece din nou acolo, unde vor sărbători ziua de naștere a lui Adrian Brâncoveanu. Anul trecut, Adrian Brâncoveanu și Andreea Marin au mers în Italia însoțiți și de Violeta, fiica vedetei cu Ștefan Bănică Jr.

“Da, și anul acesta tot acolo vom sărbători ziua lui, este un moment din an important pentru noi, a devenit tradiție”, a mai spus Andreea Marin pentru sursa citată.

Andreea Marin, despre când a plâns ultima dată de fericire

Andreea Marin se declară o femeie fericită și împlinită. Vedeta a dezvăluit că recent a plâns de fericire, datorită faptului că îi are aproape pe oamenii dragi din viața ei. Și-a adus aminte însă și de persoanele pe care le-a pierdut și care sunt acum în cer.

„De curând (n.r. a plâns de fericire). Sunt fericită să îi simt alături pe cei dragi mie, sănătoși. Oamenii dragi s-au împuținat pe Pământ pentru mine, mulți sunt în cer. Așa că simt altfel lucrurile”, a spus Andreea Marin.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *