Andreea Marin împlinește azi 49 de ani. Trecerea timpului a făcut-o și mai frumoasă. 18 imagini rare cu Zâna Surprizelor

Andreea Marin își sărbătorește ziua de naștere!

Zi importantă pentru Andreea Marin. Zâna Surprizelor împlineşte vineri, pe data de 22 decembrie 2023, vârsta de 49 de ani. Chiar dacă a mai adăugat un an la buchetul vieții, timpul pare că a stat în loc pentru celebra prezentatoare de televiziune. Vedeta întinerește pe zi ce trece și se poate lăuda cu o siluetă de fotomodel.

Andreea Marin își aniversează ziua de naștere. Prezentatoarea TV împlinește 49 de ani

Andreea Marin, una dintre cele mai longevive și îndrăgite prezentatoare de televiziune de la noi din țară, își aniversează astăzi, 22 decembrie 2023, ziua de naștere.

Frumoasa vedetă împlinește 49 de ani. Însă, iubita lui Adrian Brâncoveanu nu își arată deloc vârsta. Ea se află într-o formă fizică de invidiat, mai ales după ce a reușit să dea jos nu mai puțin de 15 kilograme.

”Mă mir că am avut această ambiție, însă mi-am impus (…) La nivel fizic. Am fost la medic pentru că nu respiram bine. Când urcam scările, oboseam imediat. Când mă aplecam, mă durea la spatele la ridicare. Mici detalii care fac diferența pentru calitatea vieții noastre.

Nu îmi dădeam seama, pentru că eu sunt înaltă. Am 1,76 m, am această structură de femeie „lungă” și păcălește. O haină bine așezată pe tine păcălește.

Te păcălește chiar și pe tine, dar nu despre asta este vorba. Este vorba despre starea ta de bine”, a mărturisit, recent, Andreea Marin, la Xtra Night Show.

Drama din viața Andreei Marin. Și-a pierdut mama când avea doar 9 ani

Deși zâmbește tot timpul și are o gândire pozitivă, Andreea Marin ascunde o mare tristețe în suflet. Vedeta a trăit o adevărată dramă în copilărie. Aceasta și-a pierdut mama pe vremea când era doar un copil.

Cea care i-a dat viață Zânei Surprizelor a murit într-un accident rutier. Prezentatoarea TV a vorbit, la un moment dat, despre tragedia care a avut loc în urmă cu patru decenii.

”Tocmai reveneam de la mare. Eram în mașină toți patru: eu, mama, sora mea, Cristina, care avea pe atunci 4 ani, și tatăl la volan. Un bolid luxos a scăpat de sub control și a avut loc un accident rutier.”, a declarat, acum ceva timp, Andreea Marin.

Citește și Cum s-au fotografiat Andreea Marin și fiica ei, Violeta Bănică. Imaginile sunt superbe, rar le vezi așa!

A prezentat cea mai de succes emisiune din România

Cu toate că a crescut fără mamă, Andreea Marin a devenit una dintre cele mai bune prezentatoare TV din România, dacă nu cea mai bună. În urmă cu mai bine de două decenii, vedeta a realizat și a moderat, timp de 9 ani, una dintre cele mai populare și urmărite emisiuni din istoria țării noastre, “Surprize, Surprize” de la TVR 1.

Încă de la prima ediție, difuzată în anul 1999, show-ul a doborât toate recordurile de audiență pe țară printre toate emisiunile transmise în prime-time. Ulterior, moderatoarea a fost maestru de ceremonii la festivalurile internaționale Mamaia, Cerbul de Aur, Eurovision, dar și la Gala Națională a Sportului, iar mai târziu, între 2013-2016, a prezentat emisiunea ”Prețuiește viața”, difuzată tot la postul național de televiziune.

În plus, Andreea Marin este și director de comunicare pentru compania internațională de producție TV, Time World Broadcast, din Madrid, iar în luna octombrie a anului 2020, ea a fost desemnată coproducătoare și realizatoare a emisiunii ”Nu există nu se poate!”. Vezi câteva imagini rare cu cea alintată de români Zâna Surprizelor în galeria FOTO a acestui articol!

”Nu există nu se poate”

În urmă cu puțin timp, Andreea Marin a publicat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj emoționant cu privire la aniversarea sa. De asemenea, vedeta a făcut referire și la numeroasele experiențe pe care le-a trăit de-a lungul timpului.

”Sunt Capricorn și, la 49 de ani împliniți astăzi, știu să privesc mereu înainte, să urc și când e greu, să întorc privirea preț de o clipă de la calea mea doar ca să-ți spun, de fiecare dată cu alte cuvinte și fapte, că atunci când depinde de mine, si nu uita, când depinde de tine, nu există nu se poate!

Și în cele mai multe momente din viață, nu există scuză sau “nu pot”, căci eu știu că depinde de noi, de voința noastră, de creativitatea minții noastre, de efortul investit în ceea ce vrem să împlinim.

Nu am timp și nici dorința să mă plâng prea mult când nu-mi iese ceva, pierd vreme și energie, mai bine le salvez pentru a gândi o altă rezolvare. Știu azi cine sunt, ce sunt în stare să imaginez și să duc la bun sfârșit, știu ce merit și ce îmi doresc de la viață și am învățat să mă prețuiesc, respectându-i și iubindu-i totodată pe cei din jur ce se dovedesc a fi Oameni.

Sunt un aluat plămădit din dragoste, dăruire presărată cu sacrificii, bucuria de a atinge cerul cu mâna, dar și din cumpătare și credință. Am valori adânc înrădăcinate de la care nu mă abat, oricât de tentant ar părea să aleg uneori calea mai ușoară. Cine spune că viața e roz?

Nu e pentru mine calea ce nu e complicată. Ca să am ce descurca, mie mi-a fost rezervat un labirint întortocheat. Pe care îl parcurg negreșit, până la capăt. Nu există nu se poate!”, a transmis Zâna Surprizelor.

Citește și Andreea Marin, apariție ravisantă în centrul Capitalei. Fanii au admirat-o îndelung: ”Ești atât de rafinată și frumoasă” FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Cum s-au făcut Carmen şi Klaus Iohannis de râs în public! Gestul intim surprins de...
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ce au pățit acești constănțeni, după ce au trecut granița cu Bulgaria ca să-și cumpere...
Îl mai știi pe Ionică din Liceenii? Mihai Constantin are acum 59 de ani și...
Imagini din apartamentul de lux, din Băneasa, al lui Ion Țiriac. Dormitorul are 100 de...
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna:...
FOTOGRAFII INTIME cu Andreea Bostănică au apărut pe TikTok! Cu cine se iubește vedeta
Horoscop 27 Mai 2024. Peștii au parte de câteva oportunități importante, Racii au foarte multă...
Horoscop Zilnic Luni 27 Mai 2024. Berbecul atrage banii ca un magnet, Taurii vor fi...
Astrele prevestesc câștiguri neașteptate pentru fiecare semn zodiacal
Ce se întâmplă cu emisiunea „Poftiți pe la noi”, după ce a fost scoasă din...
Cum arată acum Petru, băiatul pe care Andreea Berecleanu îl are din căsătoria cu Andrei...
Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *