Andreea Marin, mesaj tulburător. „De o îmbrățișare pământească îmi e mistuitor de dor”. Imagini rare cu vedeta și tatăl ei

S-au împlinit șapte ani de când tatăl vedetei a murit

s-au împlinit șapte ani de când tatăl Andreei Marin s-a stins din viață. Vedeta și-a pierdut și cel de-al doilea părinte în anul 2016. Pe rețelele de socializare a scris un mesaj scurt, dar cu o mare încărcătură emoțională.

Andreea Marin, mesaj tulburător: „Tătic… sunt 7 ani de când îmi ești înger”

Andreea Marin a scris pe pagina sa câteva cuvinte triste. Se împlinesc șapte ani de când tatăl ei s-a stins din viață iar vedeta recunoaște că dorul este din ce în ce mai mare. A atașat și câteva fotografii pe pagina sa, în care apare alături de tatăl său.

„Tătic… Sunt 7 ani de când îmi ești înger. Te simt, și totuși… de o îmbrățișare pământească îmi e mistuitor de dor…”, a scris Andreea Marin pe pagina sa.

Andreea Marin și-a pierdut ambii părinți: „Pe mama am pierdut-o în brațele mele cand aveam mai putin de 10 ani”

Andreea Marin și-a pierdut mama când avea aproximativ zece ani. L-a avut apoi în permanență alături pe tatăl său, dar care a murit când ea avea 41 de ani. Vedeta mărturisea atunci că a fost un om care a zâmbit toată viața, iar când ea zâmbește gândul îi fuge la tatăl său. I-a fost greu, dar a preferat să păstreze întreaga suferință doar pentru ea, urmând astfel un sfat important primit de la tatăl ei.

„Când zâmbesc îmi aduc aminte de el, a fost un om care a zâmbit toata viata. El mi-a zis mereu să nu pun durerea mea pe umerii altora. Pe mama am pierdut-o în brațele mele cand aveam mai putin de 10 ani, însă altfel pui la inima pierderea grea a unui părinte la 41 de ani. Doare cumplit și pentru că altfel conștientizezi această pierdere”, spunea Andreea Marin la doar câteva luni de când tatăl ei s-a stins din viață.

Andreea Marin, despre moartea mamei: „A sărit ca să ne apere pe noi”

Mama Andreei Marin a murit în urma unui accident de mașină. Întreaga familie a sa se întorcea de la mare. În momentul impactului tatăl său a fost aruncat din mașină, iar lovitura a fost pe partea mamei sale care a sărit să le apere pe cele două fiice. Vedeta a povestit că cea mai afectată de accident a fost mama ei, care nu mai putea să rostească niciun cuvânt. La scurt timp s-a stins din viață, care în brațele Andreei Marin.

„Tata a fost aruncat din mașină. Lovitura a fost pe partea mea și a mamei, mama a sărit ca să ne apere pe noi, iar eu eram cu jumătate de corp în mașina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi. Nu mi s-a întâmplat vreo ruptură, vreo fractură, însă mama a fost rău. Nu mai putea să rostească niciun cuvânt. O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima”, a povestit în Andreea Marin.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *