Andreea Marin, mesaj tulburător. „De o îmbrățișare pământească îmi e mistuitor de dor”. Imagini rare cu vedeta și tatăl ei

S-au împlinit șapte ani de când tatăl vedetei a murit

s-au împlinit șapte ani de când tatăl Andreei Marin s-a stins din viață. Vedeta și-a pierdut și cel de-al doilea părinte în anul 2016. Pe rețelele de socializare a scris un mesaj scurt, dar cu o mare încărcătură emoțională.

Andreea Marin, mesaj tulburător: „Tătic… sunt 7 ani de când îmi ești înger”

Andreea Marin a scris pe pagina sa câteva cuvinte triste. Se împlinesc șapte ani de când tatăl ei s-a stins din viață iar vedeta recunoaște că dorul este din ce în ce mai mare. A atașat și câteva fotografii pe pagina sa, în care apare alături de tatăl său.

„Tătic… Sunt 7 ani de când îmi ești înger. Te simt, și totuși… de o îmbrățișare pământească îmi e mistuitor de dor…”, a scris Andreea Marin pe pagina sa.

Andreea Marin și-a pierdut ambii părinți: „Pe mama am pierdut-o în brațele mele cand aveam mai putin de 10 ani”

Andreea Marin și-a pierdut mama când avea aproximativ zece ani. L-a avut apoi în permanență alături pe tatăl său, dar care a murit când ea avea 41 de ani. Vedeta mărturisea atunci că a fost un om care a zâmbit toată viața, iar când ea zâmbește gândul îi fuge la tatăl său. I-a fost greu, dar a preferat să păstreze întreaga suferință doar pentru ea, urmând astfel un sfat important primit de la tatăl ei.

„Când zâmbesc îmi aduc aminte de el, a fost un om care a zâmbit toata viata. El mi-a zis mereu să nu pun durerea mea pe umerii altora. Pe mama am pierdut-o în brațele mele cand aveam mai putin de 10 ani, însă altfel pui la inima pierderea grea a unui părinte la 41 de ani. Doare cumplit și pentru că altfel conștientizezi această pierdere”, spunea Andreea Marin la doar câteva luni de când tatăl ei s-a stins din viață.

Andreea Marin, despre moartea mamei: „A sărit ca să ne apere pe noi”

Mama Andreei Marin a murit în urma unui accident de mașină. Întreaga familie a sa se întorcea de la mare. În momentul impactului tatăl său a fost aruncat din mașină, iar lovitura a fost pe partea mamei sale care a sărit să le apere pe cele două fiice. Vedeta a povestit că cea mai afectată de accident a fost mama ei, care nu mai putea să rostească niciun cuvânt. La scurt timp s-a stins din viață, care în brațele Andreei Marin.

„Tata a fost aruncat din mașină. Lovitura a fost pe partea mea și a mamei, mama a sărit ca să ne apere pe noi, iar eu eram cu jumătate de corp în mașina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi. Nu mi s-a întâmplat vreo ruptură, vreo fractură, însă mama a fost rău. Nu mai putea să rostească niciun cuvânt. O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima”, a povestit în Andreea Marin.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *