Andreea Marin și fiica sa, altfel decât le-ai văzut până acum. Violeta și-a etalat frumusețea naturală într-o ședință foto aparte, toți au fost cuceriți

Andreea Marin, ședintă foto împreuna cu fiica ei, Violeta

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete de televiziune de la noi din țară. A trecut prin foarte multe încercări, dar acum se bucură de poate cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Frumoasa prezentatoare TV este foarte mândră de tot ceea ce a realizat până acum, dar și de fiica ei, Violeta, care s-a transformat într-o adevărată domnişoară. Recent, fosta zâna a surprizelor a publicat câteva imagini de colecție cu adolescenta, iar internauții au rămas impresionați de frumusețea ei.

Andreea Marin, ședință foto împreuna cu fiica ei! Ce mare și frumoasă s-a făcut Violeta

Andreea Marin nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Are o carieră impresionantă și o fiică de toată frumusețea. Violeta, copilul pe care fosta zână a surprizelor îl are din mariajul cu Ștefan Bănică Jr., a împlinit în luna decembrie a anului trecut vârsta de 15 ani și s-a transformat într-o tânără superbă, care a moștenit perfect trăsăturile părinților ei.

De curând, internauții au putut să o admire pe Violeta, deoarece vedeta TV a realizat o ședință foto emoționantă alături de frumoasa tânără și a publicat imaginile pe rețelele sociale. Așa cum era de așteptat, utilizatorii nu au contenit cu aprecierile și mesajele de laudă la adresa celor două. Toată lumea a observat că fosta zâna a surprizelor și adolescenta seamănă ca două picături de apă și mulți ar putea jura că sunt surori.

”Felicitări pentru relația mamă- fiică!!! Sunteți minunate, multă sănătate și fericire vă doresc!!!

Sunteți două frumoase, sănătate multă ! Aveți o relație deosebită! Mama Andreea se topește de dragul fiicei! Un copil reușit, nu se putea altfel dintr-o mamă perfecționistă și un tată talentat! Felicitări pentru minunata carieră și Violetei succes la școală! Un om deosebit, neobosit în a ajuta oamenii aflați în nevoie!

Sunteți minunate, două frumuseți, două surori. Să vă dea Dumnezeu sănătate și o viață plină de bucurii!”, au fost doar câteva dintre mesajele scrise de internauți.

Citește și Imagini nemaivăzute cu Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. Mesajul impresionant prin care vedeta și-a surprins iubitul, de ziua lui!

Andreea Marin si fiica sa, Violeta
Andreea Marin si fiica ei, Violeta

”Nu sunt lipsită de greșeli sau defecte”

Andreea Marin nu a avut întotdeauna o viață roz. De-a lungul timpului, fosta zâna a surprizelor a fost supusă la grele încercări, însă a reușit să treacă cu bine peste toate obstacolele care i-au ieșit în cale. Totodată, vedeta TV spune că nu se consideră un om perfect, ci unul ca toți ceilalți, cu greșeli și defecte.

”Mulți ani nu am știut să spun NU și sufeream atunci când trebuia să refuz pe cineva. Până la urmă am învățat pentru că este nevoie de sănătate, de echilibru pentru fiecare dintre noi. Am învățat și să spun: ”Asta nu reușesc să rezolv”. Pur și simplu.

Sunt un om ca toți ceilalți, dincolo de toate rolurile asumate în timp, pe care am încercat să le împlinesc așa cum am putut mai bine mereu.

Nu sunt lipsită de greșeli sau defecte, dar vreau să cred că, la finalul ecuației vieții mele, rezultatul este cu plus și că reușesc să compensez ce nu am înfăptuit cu toate intențiile mele bune pe care le am în tot ce întreprind.

Cu dorința și neoboseala mea de a clădi mereu, încă o cărămidă, încă una, așezate temeinic una peste alta, astfel încât mereu, atât cât e, să fie trainic, durabil, să nu se clatine când vântul este puternic și furtuna se întețește. Cam așa sunt eu…”, declara, în urmă cu ceva timp, Andreea Marin.

Citește și Ce a spus Ștefan Bănică Jr. despre Andreea Marin, după ani de la divorț. Artistul nu s-a sfiit să recunoască asta!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *