Andreea Marin și iubitul, surprinși în ipostaze tandre la gala “Nu există nu se poate!”. Vedeta a vorbit deschis despre relația lor: “Iubirea exprimată în toate felurile”

Vezi imaginile cu cei doi amorezi!

După multă muncă și ambiție, Andreea Marin a reușit să-și îndeplinească un vis pe care îl avea de foarte mult timp. Mai exact, îndrăgita vedetă a organizat și prezentat gala ”Nu există nu se poate”, unde zeci de personalități din România au fost premiate pentru realizările lor remarcabile. Evenimentul a avut loc la Palatul Parlamentului, iar fosta zână a surprizelor a strălucit pe scenă. Alături i-a fost fiica și iubitul. La un moment dat, Adrian Brâncoveanu și moderatoarea chiar au fost surprinși în ipostaze tandre!

Andreea Marin a strălucit la gala ”Nu există nu se poate”

Joi, 25 aprilie 2024, a avut loc gala ”Nu există nu se poate”, care a fost organizată de Fundația ”Prețuiește Viața”. Însă, Andreea Marin a contribuit la crearea acestui eveniment incredibil.

De asemenea, fosta zână a surprizelor a și prezentat această gală specială, unde zeci de nume sonore au fost premiate pentru cariera lor. Evenimentul s-a desfășurat la Palatul Parlamentului, iar în sală au fost prezenți minimum o mie de invitați.

”Am șansa să transform un vis în realitate: Gala ”Nu există nu se poate!” va fi acel moment din viața mea profesională pe care îl plănuiesc, îl visez, îl aștept, îl muncesc alături de o echipă extraordinară de oameni capabili și suntem la o zi distanță de acest moment de strălucire la Palatul Parlamentului: un Oscar îmbrăcat în haina unui spectacol cum n-am mai pus pe picioare ca producător și n-am mai găzduit ca amfitrion în peste 30 ani ai mei de carieră, gala va prinde mâine viață și voi avea șansa de a le mulțumi atâtor oameni valoroși din domenii diverse, aflați împreună în aceeași seară.”, a spus Andreea Marin, potrivit celor de la click.ro.

Andreea Marin si iubitul, surprinsi in ipostaze tandre la gala Nu exista nu se poate 17
Andreea Marin si Adrian Brancoveanu

Adrian Brâncoveanu i-a fost alături

Printre invitați s-a numărat și Adrian Brâncoveanu, bărbat cu care fosta zână a surprizelor se iubește de mai bine de șase ani de zile. Acesta i-a fost alături iubitei sale, iar, la un moment dat, cei doi chiar au fost surprinși în ipostaze tandre.

De altfel, fotografia de mai sus vorbește de la sine. Întrebată de juranliști cel e leagă relația atât de mult, Andreea Marin a răspuns: ”Iubirea. E de ajuns. Iubirea exprimată în toate felurile.”

Citește și Vedetele din România, transformate după ani și ani de la debut! Cum arătau când au devenit cunoscute Andreea Marin, Andra sau Delia FOTO!

Cum a apărut Violeta, fiica Andreei Marin, pe scenă. A defilat sub privirile tuturor

În onoarea galei ”Nu există nu se poate” au defilat circa 70 de vedete. Printre ele s-a numărat și fiica pe care fosta zână a surprizelor o are din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.

Violeta, care are doar 16 ani, a făcut furori pe scenă. Îmbrăcată într-un costum elegant, de culoare gri, adolescenta a defilat ca o adevărată divă prin fața camerelor foto. Vezi imaginile cu ea în galeria foto a acestui articol!

Citește și Ce mănâncă Andreea Marin, după ce a slăbit peste 20 de kilograme: “Corpul meu s-a obișnuit cu asta, nu mi se mai pare greu”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
1 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *