Andreea Marin și Violeta, imagini de colecție. Mesajul emoționant al vedetei pentru fiica sa, înainte de începerea școlii

Andreea Marin și fiica sa, Violeta, au o relație cu adevărat specială.
Andreea Marin și Violeta, imagini de colecție. Mesajul emoționant al vedetei pentru fiica sa, înainte de începerea școlii

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, a început liceul, luni, 29 august. Vedeta a postat o imagine alături de fiica sa și a lui Ștefan Bănică jr din curtea școlii. În vârstă de 14 ani, Violeta studiază la un liceu privat din București.

Andreea Marin, imagine de colecție alături de fiica sa

Emoții mari pentru Violeta Bănică și Andreea Marin. Fiica vedetei a început liceul, iar mama ei nu a ratat ocazia și a făcut o poză alături de ea. Este deja o tradiție pentru cele două să se fotografieze în prima zi de școală a Violetei.

Alături de imagine, „Zâna surprizelor” a postat și un mesaj emoționant pentru fata ei. Vedetei nu îi vine să creadă cât de repede trec anii și cât de mult a crescut fiica sa.

„La fiecare început de an școlar, de când era de-o șchioapă, facem fotografia acestei zile împreună, în curtea școlii. Evit să o numesc „liceu” acum, deși am fată mare, doar două imagini ca aceasta ne mai despart de absolvire și de studiile superioare, nu-mi vine a crede că s-a scurs timpul atât de repede… Dumnezeu știe cel mai bine câte lacrimi, emoții, bătăi de inimă se ascund în spatele zâmbetului de mamă… Și ce nesfârșită dragoste!”, a scris vedeta în dreptul fotografiei cu fiica sa, postată pe Instagram.

Andreea Marin și Violeta, imagini de colecție
Andreea Marin și Violeta, imagini de colecție

Andreea Marin este tare mândră de fata ei. Violeta îi oferă numai motive de bucurie mamei sale. În urmă cu câteva luni, ea s-a calificat la faza internațională a unui concurs de cultură generală.

”Ultima surpriză pe care mi-a făcut-o Violeta,  fiica mea, a fost rezultatul la o competiție internațională și calificarea ei pentru faza de peste hotare. Este vorba de un concurs de cultură generală.

Cred că e foarte important să vedem că, în ziua de astăzi, când domină superficialitatea, când foarte mulți dintre copii stau pe internet fără să acumuleze informație de calitate, mai există asemenea inițiative, iar eu m-am bucurat că au existat asemenea lucruri”, a declarat Andreea Marin într-un interviu în urmă cu două luni.

„Atunci când simt un pericol pentru copilul meu este mai greu să îmi păstrez calmul și demnitatea”

Venirea pe lume a fiicei sale a fost cel mai frumos lucru din viața ei. Andreea Marin are o relație foarte bună cu Violeta și de multe ori aleg să iasă împreună sau să călătorească.

„Venirea pe lume a fiicei mele a fost cel mai frumos lucru din viața mea. (…) Cel mai de preț lucru este viața însăși. Prețuiesc viața, chiar și cu greutățile ei. Dar doar dacă e trăită frumos și demn, iar eu asta încerc, să o trăiesc cu demnitate.

Atunci când simt un pericol pentru copilul meu este mai greu să îmi păstrez calmul și demnitatea, dar încerc. Cred că orice părinte știe acest lucru”, a mai spus vedeta.

9.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.