Andreea Marin, super mândră de fiica ei. Cum a apărut Violeta într-o conferință internațională de top la Palatul Parlamentului FOTO

Vedeta are toate motivele să fie mândră de fiica ei!

Andreea Marin a publicat, în urmă cu doar câteva ore, pe rețelele sociale o serie de fotografii cu fiica ei, Violeta. Extrem de frumoasă și de inteligentă, adolescenta de 16 ani a apărut într-o conferință internațională ce s-a desfășurat la Palatul Parlamentului. Tânăra a vorbit fără nicio emoţie în fața a sute de invitați, iar cea care i-a dat viață a radiat de fericire și mândrie!

Andreea Marin, imagini emoționante cu fiica ei, Violeta

În vârstă de 49 de ani, Andreea Marin se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Ea are o carieră impresionantă în televiziune, dar este și ambasador național pentru UNICEF în România.

Totodată, vedeta are și o fiică, pe Violeta, provenită din mariajul cu Ștefan Bănică Jr. Tânăra are 16 ani, este extrem de frumoasă și are o inteligență deosebită. Chiar de curând, aceasta a luat parte la o conferință ce s-a ținut la Palatul Parlamentului.

”Fiica mea și colegii ei voluntari au transformat un vis în realitate”

Violeta Marin a vorbit în fața a sute de oameni în limba engleză. Tânăra îi calcă pe urme celei care i-a dat viață. Ea a devenit ambasador al unui proiect educativ, proiect ce are ca scop susținerea tinerilor.

”Fiica mea și colegii ei voluntari au transformat un vis în realitate: amplul eveniment internațional FDRMUN (Franklin D. Roosevelt Model United Nations) este conferința care are ambiții mari la noi acasă, durează 5 zile și deschiderea a fost ieri găzduită la Palatul Parlamentului .

Violeta este Head of Conference, e implicată trup și suflet alături de colegii săi voluntari, de mai bine de 6 luni, în construcția deloc ușoară a acestei mișcări la București, creată de adolescenți pentru elevii de liceu ce au abilități de lideri.”, a scris Andreea Marin pe pagina ei de Faceebook.

Citește și Ce înălțime are Andreea Marin, de fapt. Fiica ei, Violeta, a ajuns-o la înălțime la doar 16 ani: “Îmi seamănă”!

Andreea Marin, despre proiectul în care este implicată Violeta

În continuare, fosta zână a surprizelor le-a spus internauților câteva cuvinte despre proiectul în care este implicată fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr.

”E o mișcare la nivel mondial, tinerii se înscriu și vin din orice colț de lume pentru a dezbate mari probleme, de importanță globală, pentru care omenirea caută răspunsuri în prezent.

Împreună, tinerii simulează lucrul în comitetele ONU, dezbaterile sunt în limba engleză, pentru că ei vin din diverse țări, sunt extrem de serioase, bine documentate și abordează, cu o viziune ce are prospețimea minților agere, subiecte fierbinți ale omenirii în prezent, atingând domenii precum diplomația, politica, mediul, drepturilor omului.

Oaspeții sunt elevi pasionați, cu înclinații, spirit critic și analitic, adevărați lideri pentru lumea noastră de mâine.”, a mai adăugat celebra prezentatoare TV.

Citește și Imagini uitate cu Andreea Marin. Cum arăta la debutul în televiziune!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *