Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, dezvăluiri surprinzătoare despre artistă: „Chestia asta o spun cu toată sinceritatea”. Detalii știute doar de apropiații vedetei VIDEO EXCLUSIV

Andreea Popescu: “Nu am niciun fel de problemă pentru că sunt fosta dansatoare. Așa am devenit cunoscută”

Andreea Popescu se bucură de superbă familie alături de alesul ei, Rareș Cojoc, devenind de curând mămică pentru a treia oară, așa cum și-a dorit mereu. Aceasta, care a fost dansatoarea Deliei Matache în trecut, ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre legătura pe care o are cu vedeta, explicând că este deranjată în momentul în care vede anumite comentarii răutăcioase la adresa prietenei sale.

Andreea Popescu, detalii despre legătura cu Delia Matache

Superba brunetă, care a devenit, de curând, mămică pentru a treia oară, a dezvăluit că nu ar renunța la dans dacă s-ar întoarce în timp, însă are câteva regrete. Andreea Popescu, aflată la deschiderea unui magazin de haine pentru copii, de care se ocupă ca și fondatoare, a punctat că nu ar repeta anumite experiențe pe care le-a avut:

“Dacă m-aș întoarce în timp, cred că aș dansa. Aș schimba multe lucruri, sunt foarte multe lucruri pe care le regret. Știu că poate multe persoane zic că datorită experiențelor am ajuns aici. Nu, regret foarte multe lucruri pe care le-am făcut în tinerețe și nu le-aș mai face, de care îmi este rușine. Dansul pot să zic că l-aș face, dar aș schimba anumite poteci pe care le-am urmat în viață. Sunt multe momente unde am greșit. Când am intrat în lumea showbiz-ului la început m-am lăsat influențată de anumite persoane care m-au convins să fac anumite lucruri, pentru care mi-am dat acordul, evident, în care nu mă simțeam confortabil, dar le-am făcut, totuși, ca să nu dea prost, să nu fac de râs. Aș schimba multe în viața mea, am greșit foarte mult, încă din adolescentă. Dar e bine că am ajuns aici cu bine.”

“Delia a avut o influență foarte bună în viața mea”

Andreea Popescu nu este deranjată de faptul că lumea îi spune că este fosta dansatoare a Deliei Matache. Ea ne-a mărturisit că artista a avut o influență foarte bună asupra ei:

“E o chestie pe care eu am făcut-o și așa am devenit cunoscută, datorită Deliei. Evident, ea a fost un factor foarte important în viața mea. Delia a avut o influență foarte bună în viața mea. Greșelile pe care eu le-am făcut, ulterior, nu au fost din cauza dansului sau a lumii în care am intrat datorită ei pentru că eu prin ea am intrat în această lume a showbiz-ului. Nu am niciun fel de problemă pentru că sunt fosta dansatoare. Așa am devenit cunoscută. Nu sufăr de chestia asta, de mândria asta inutilă.”

Citește și Andreea Popescu nu vrea să se oprească la al treilea copil. „Medicul meu spune că merge până la nouă cezariene. Să mărim Pământul ăsta, să fim și noi mai mulți” VIDEO EXCLUSIV

Nu au mai plecat într-o vacanță împreună de mulți ani

Chiar dacă nu au mai plecat într-o vacanță împreună de mulți ani, Andreea Popescu nu refuză varianta unei plecări alături de cunoscuta cântăreață. Bruneta a avut doar cuvinte de laudă de spus la adresa artistei, susținând că a rămas același om minunat de-a lungul anilor:

“Nu am mai fost de ceva ani, într-adevăr, dar, dacă ne punem de comun acord, se va întâmpla. Mie îmi e cam greu cu 3 copii. Ei sunt cu hiking-ul, cu toate nebuniile. Așa cum o știu pe Delia din tinerețe, ea nu s-a schimbat. Este un om extraordinar, un om minunat. Îmi pare rău când mai văd chestii urâte în presă, dar asta cumva trebuie asumată, căci așa se întâmplă peste tot în lume. Eu o cunosc și știu cine este Delia, ce este Delia cu adevărat. Este un om extraordinar, deosebit, de o frumusețe…Întotdeauna i-am spus: “Ești superbă!”. Are frumusețe și talent. Chestia asta o spun cu toată sinceritatea, nu cu vreun scop anume.”

Ce a învățat Delia Matache de-a lungul timpului

Mai mult, Andreea Popescu a punctat că Delia Matache a învățat, de-a lungul timpului, să nu se mai lase afectată de anumite comentarii răutăcioase:

“Așa se întâmplă și în America, la personalități foarte mari, internaționale, normal că se întâmplă și la nivelul nostru. Dar știi ce a învățat ea? Să nu mai pună la suflet. La început, îți dai seama că pui la suflet. Acum cred că le ia ca pe o normalitate.”

“Fiecare este liber să facă în viață ce își dorește”

De asemenea, legat de ultimele știri cu privire la Delia Matache, care au legătură cu viața personală și familia sa, Andreea Popescu ne-a spus:

“Nu mă bag în subiectul acesta, fiecare este liber să facă în viață ce își dorește, cum își dorește. Ne asumăm lucrurile rele, lucrurile bune, repercursiunile. Indiferent că există o repercursiune proastă asupra acestui eveniment, să zicem, cine o să sufere? Persoana în cauză, nu eu, tu sau cine se uită la televizor. Oamenii știu ce este cel mai bine de făcut. Suntem maturi și luăm decizii poate câteodată bune, poate câteodată mai puțin bune, dar asta este, ce să facem?”

Citește și Chiar nu vrea Delia copii? Prietena artistei rupe tăcerea: „A fost judecată foarte greșit și foarte aspru”. Care este de fapt adevărul

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *