Andreea Raicu s-a accidentat grav: “Doare mai tare decât vă imaginați”. Imaginea i-a panicat pe fani

Andreea Raicu trece prin momente grele! Vedeta a dezvăluit pe internet că are degetul rupt și din acest motiv nu va mai putea să poarte tocuri timp de șase săptămâni.

Andreea Raicu a ajuns pe mâna medicilor

„Stilul se păstrează indiferent de situație. Degetul rupt nu se pune în ghips, dar are nevoie să fie imobilizat în pantofi foaaaarte lejeri și comozi. Adio tocuri șase săptămâni. Bad luck. Deget rupt. Doare mai tare decât vă imaginați, dar sunt pe cele mai bune mâini”, a precizat Andreea Raicu pe rețelele sociale. La vederea imaginilor cu piciorul bandajat, fanii vedetei i-au transmis însănătoșire grabnică (vezi foto în galerie).

Din ce face mulți bani

După ce s-a retras din televiziune, Andreea Raicu și-a deschis un magazin de haine, care îi aduce profit bun (121,980.00 de lei în 2022):

„Am avut curajul să deschid un magazin fizic pentru că foarte multă lume a cerut-o și doi la mână într-o eră a online-ului, oamenii ajung să se deconecteze foarte tare unii de la alții și am creat un spațiu în care vreau să creez conexiune. Nu este un simplu magazin, ci este un loc în care oamenii se opresc din toată agitația zilnică și au o experiență diferită. Se opresc, se relaxează, experimentează ceva diferit, se uită la rochii, se probează și creează o conexiune cu mine sau cu oamenii din echipa mea.

În momentul în care cineva intră la noi în magazin avem grijă să-i întrebăm ce-și doresc, întotdeauna, prosecco, șampanie, orice în așa fel încât să-i facem să se simtă bine. De fiecare avem foarte multă grijă pentru că chiar ne dorim să se creeze o conexiune. Acel lucru după care noi toți tânjim, dar nu prea îl avem”, ne-a declarat vedeta într-un interviu exclusiv.

Carieră în televiziune și media

Andreea Raicu s-a remarcat în televiziune ca prezentatoare și gazdă a unor emisiuni populare. A lucrat la diverse posturi TV din România cu tematică diversă, de la lifestyle la divertisment.

Pe lângă cariera în televiziune, Andreea Raicu este și un nume important în industria modei și a frumuseții din România. Ea a colaborat cu diferite reviste de modă, fiind implicată în proiecte legate de fashion și styling. De asemenea, a fost ambasadoare pentru numeroase branduri de modă și cosmetice.

Implicarea în proiecte sociale și caritabile

Andreea Raicu este cunoscută și pentru implicarea în proiecte sociale și caritabile. Vedeta susține și promovează diverse cauze și organizații non-profit care se ocupă de educație, sănătate sau protecția mediului înconjurător.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce înțelegere au făcut Cristi Borcea și Valentina Pelinel
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *