Andreea Sasu rupe tăcerea despre sarcină și relația cu Philipp Plein. A vrut să se știe tot adevărul de la ea: “Situația trebuie luată cu calm”

Andreea Sasu: ”Este adevărat”

Scris de: Daoud Andra

02 Apr. 2024

Vestea că românca Andreea Sasu îi va dărui un copil lui Philipp Plein a luat prin surprindere pe multă lume. Mulți credeau că designerul este într-o relație cu altcineva, însă modelul care îl va face tată pentru a patra oară a spus adevărul despre relația lor.

Andreea Sasu îi va dărui un copil lui Philipp Plein

Frumoasa româncă Andreea Sasu l-a cucerit iremediabil pe creatorul de modă Phillip Plein, iar în câteva luni îi va dărui un copil. Cei doi au mai fost împreună în trecut, însă relația lor s-a încheiat atunci, din cauza infidelității designerului. Plein a făcut tot posibilul să o recucerească pe frumoasa româncă, iar în curând vor deveni părinți.

Sătulă de speculațiile cu privire la subiect, Andreea Sasu a rupt tăcerea și a vorbit despre sarcină, dar și despre relația pe care o are cu designer-ul de origine germană.

Citește și: Românca superbă care este însărcinată cu celebrul designer Philipp Plein. Imaginile cu Andreea Sasu fac senzație pe Instagram

”Tot ce se zice, că așteptăm un copil, este adevărat. Că suntem împreună de un an de zile și ca trăim împreună, da, e totul adevărat, cum a declarat și Philipp. Normal, noi, cei din familie, toți știam cum e situația, dar pentru lumea exterioară, care nu știe ce se întâmplă cu adevărat, lumea judecă prin ceea ce vede.

Dar situația trebuie luată cu calm și lumea trebuie să se obișnuiască, pentru că nu e ușor, în special că sunt și copii mici la mijloc. Dar, repet, noi știm lucrurile cum le-am vrut și cum…”, a declarat Andreea Sasu pentru actualitate.net.

Andreea Sasu rupe tăcerea despre sarcină și relația cu Philipp Plein. A vrut să se știe tot adevărul de la ea
Andreea Sasu și Philipp Plein așteaptă un copil

A primit un Ferrari de la iubitul ei

Andreea Sasu și-a sărbătorit recent ziua de naștere, iar iubitul ei nu a fost deloc zgârcit în privința cadoului. Philipp Plein a băgat adânc mâna în buzunar pentru a-și impresiona iubita și a reușit. Acesta i-a dăruit viitoarei mame a copilului său o mașină marca Ferrari, în valoare de 250.000 de euro. Românca s-a fotografiat cu bolidul de lux și a publicat imaginile pe internet.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Cillian Murphy, marele câștigător al premiilor Oscar 2024. Sunt împreună de 28 de ani

Philipp Plein și modelul din România s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani, însă relația lor a trecut și prin momente dificile. Cu toate acestea, creatorul de modă și-a declarat încă de pe atunci intențiile serioase cu frumoasa româncă. Iată ce spunea Andreea Sasu, într-un interviu acordat în 2017:

”Am vorbit cu el şi mi-a zis că vine la Bucureşti. Mă bucur tare că, în sfârşit, a venit la noi în ţară pentru inaugurarea magazinului său. Nu, cât timp am fost împreună, nu am apucat să venim. Nu aveam cum să vin cu el, având în vedere că el are acum o altă relaţie. Eu sunt foarte bine. (…) Mi-a cerut să vin cu el, însă nu am acceptat. Nu aș fi putut veni cu el după tot ce mi-a făcut. L-am iertat de două ori până acum şi încă nu ştiu… Nu pot să am o viaţă liniştită, aşa cum îmi doresc eu, lângă el.

Orgoliul meu de femeie nu mă lasă să accept aşa ceva. Şi cred că pot să am orice bărbat vreau! Aseară, după eveniment, am vorbit din nou. Mi-a spus că mă iubeşte şi că mă vrea alături de el. Mi-a spus că nu a adus-o pe Morgan în semn de respect faţă de mine. Ştiu că mă iubeşte şi vrea să-mi arate că face totul pentru mine, ca să se întoarcă la mine. Îmi zice mereu că vrea un copil şi familie cu mine”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Primul interviu al lui Achim, fiul Cătălinei Grama
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Kate Middleton e la pământ! Boala o face să treacă prin IAD, dezvăluiri şocante despre...
Apariție total neașteptată a premierului Ciolacu la un meci din România! Cum a fost văzut...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Florin Piersic, mutat la București cu avionul SMURD 😲 Decizia medicilor din Cluj, după ce...
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul /...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 8 Mai 2024. Balanțele au idei geniale astăzi, care pot influența într-un mod pozitiv...
Horoscop Zilnic Miercuri 8 Mai 2024. Se anunță o perioadă bună din punct de vedere...
Astrele prevestesc câștiguri neașteptate pentru fiecare semn zodiacal
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete la MET GALA 2024. GALERIE FOTO. Vezi ce alte celebrități...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *