Andreea Tonciu, adevărul despre experiența Survivor România: „Sunt mai mulți concurenți care nu sunt compatibili acolo. Mi-am dat seama ce fel de persoane sunt” EXCLUSIV

Andreea Tonciu a mărturisit tot despre experienţa Survivor România. Ne-a dezvăluit care au fost cele mai grele momente, dar şi pe cine şi-ar dori câştigător.
Andreea Tonciu, adevărul despre experiența Survivor România: Sunt mai mulți concurenți care nu sunt compatibili acolo. Mi-am dat seama ce fel de persoane sunt EXCLUSIV

Andreea Tonciu a acceptat provocarea de a merge în Republica Dominicană și de a participa la una dintre cele mai grele emisiuni. Bruneta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre experiența de la Survivor. Mai mult, ea ne-a povestit și despre rolul său de mămică.

Andreea Tonciu: „Trebuie acum să mă apuc de o cură de slăbit”

Bruneta a slăbit la Survivor România 2022, căci condițiile din Republica Dominicană sunt extrem de dure. Cu toate acestea, ea a recunoscut că a pus înapoi kilogramele pierdute atunci când s-a întors acasă. Vedeta își dorește să se apuce de o cură de slăbit pentru a arăta cât mai bine:

„Eu la Survivor am slăbit, îmi doresc foarte mult să slăbesc, dar, venind acasă, am pus la loc. Asta este. Trebuie acum să mă apuc de o cură de slăbit, sunt obișnuită cu aceste cure de slăbit. De când am născut, am început să pun mai multe kilograme în plus, mi s-a schimbat metabolismul. Per total, sunt fericită”.

Andreea Tonciu

Cum a așteptat-o mama ei când s-a întors de la Survivor

Concurenții din Republica Dominicană se confruntă cu multe provocări, iar lipsa de mâncare le dă mari bătăi de cap. Andreea Tonciu abia aștepta să se întoarcă în România pentru a se bucura de bucate tradiționale. Mama ei s-a ocupat de tot și i-a pregătit felurile preferate de mâncare:

„Ciorba și sarmalele sunt preferatele mele, mie îmi place cel mai mult mâncarea românească. Bineînțeles, după ce am ieșit din concurs și mi s-a dat telefonul, i-am spus mamei: „Te rog frumos să îmi faci ciorbă de perișoare și sarmale”. M-a așteptat cu masa pusă, bogată. Nu mă mai opream din mâncat”.

Experiența Survivor, văzută prin ochii unei mămici

Bruneta este o mămică extrem de dedicată, astfel că petrece foarte mult timp alături de fiica ei. Andreea Tonciu s-a topit de dorul micuței sale cât timp a fost la Survivor România. Aceasta ne-a recunoscut că s-a schimbat foarte mult de când Rebecca a venit pe lume.

„Din punctul meu de vedere, a fost foarte greu. Este pentru prima oară în viața mea când stau departe de Rebi, crede-mă că mă întrebam în fiecare minut ce face. Voiam să văd cât este ora în România ca să văd ce ar face, dar nu mi s-a spus. Dorul m-a dărâmat. Foarte mult m-au susținut (n.r. fiica ei și soțul), de fiecare dată când era emisia pe post, se uitau împreună. Chiar aveam filmulețe, soțul o filma și îmi trimitea pe WhatsApp.

Când am deschis telefonul, am văzut filmulețele, zicea: „Hai mami, bravo mami!”. A fost cel mai frumos sentiment trăit în viața mea. Oricum, sunt foarte schimbată de când sunt mămică, nu mă mai interesează nimic din jurul meu dacă nu are legătură cu Rebecca”, a explicat ea.

Ce spune despre un al doilea copil

Mulți se întreabă dacă vedeta își dorește să devină mămică pentru a doua oară. Cu toate acestea, Andreea Tonciu recunoaște că nu s-a gândit la acest aspect. În orice caz, dacă viața o să o surprindă cu o nouă sarcină, atunci ea o să păstreze bebelușul:

„Mămică pentru a doua oară nu m-am gândit și nici nu cred că o să se întâmple curând, nu mi-am propus acum chestia asta. Dar, cine știe, dacă se va întâmpla, cu siguranță îl voi păstra”.

Andreea Tonciu, despre soțul ei: „Mă iubește foarte mult”

De asemenea, cât timp a fost plecată în Republica Dominicană, soțul Andreei Tonciu a avut grijă de Rebecca. Daniel Niculescu a dormit în fiecare seară cu micuța. Mai mult, fiica lui l-a însoțit peste tot, atunci când s-a putut:

„El se implică foarte mult. Nici nu mă așteptam să stea cu Rebecca. Am zis că plec de acasă, soțul meu se duce cu prietenii lui, pe la restaurante. Din contră. A stat mereu cu fiica mea, dacă se ducea la muncă, o lua pe Rebi cu el.

Dacă nu putea să o ia în anumite locuri, o mai lăsa la mama, pe timp de zi, dar o lua seara. A dormit în fiecare seară cu ea, nu mă așteptam la acest lucru, dar mă iubește foarte mult și s-a gândit la mine. Și, bineînțeles, la Rebi, ea a zis că vrea să stea doar cu tati și să nu doarmă la buni, astfel că i-a respectat dorința”.

Andreea Tonciu
Andreea Tonciu şi soţul său petrec foarte mult timp cu Rebecca, fiica lor

„Nu am nimic cu nimeni”

Survivor România este o competiție în care se nasc prietenii, dar au loc și certuri. Întrebată dacă nu mai vrea să păstreze legătura cu anumite persoane, pentru că nu o reprezintă, Andreea Tonciu a explicat:

„Nu pot să spun că nu mă reprezintă pe mine ca om. Pentru mine, chestia asta ar fi o jignire. Eu sunt genul de persoană care vorbește colorat, câteodată, dar peste două minute nu mai am nimic cu tine. Ei bine, sunt unele persoane care nu vorbesc colorat și te jignesc prin anumite vorbe care te fac să te simți prost. Sunt mai mulți concurenți care nu sunt compatibili acolo. Dar nu am nimic cu nimeni, mi-am dat seama ce fel de persoane sunt, dacă le-aș vedea pe stradă, le-aș da bună ziua”.

Își dorește să câștige o persoană din echipa Războinicilor

În cele din urmă, bruneta speră ca trofeul Survivor România 2022 să fie câștigat de o persoană din echipa Războinicilor.

„Mi-aș dori din tot sufletul să câștige cineva din echipa Războinicilor. Am zis-o, îmi asum acest lucru până în pânzele albe. Aceasta este plăcerea mea, vreau să văd oameni fericiți, care încă vor să demonstreze că pot să facă ceva. De ce să nu le dăm o șansă?”, a punctat ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *