Andrei Aradits a divorțat, după 17 ani de căsnicie. „Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că și pe Tinder am căutat validare”

Andrei Aradits: "Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum"
Andrei Aradits a divorțat, după 17 ani de căsnicie. Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că și pe Tinder am căutat validare

Andrei Aradis și soția lui, Andreea, au divorțat după 17 ani de căsnicie. Chiar dacă actele au fost depuse în urmă cu câteva luni, iar despărțirea oficială se face în aceste zile, celebrul actor a vorbit abia acum despre ce se petrece.

Fosta soție a lui Andrei Aradits a plecat în India. Cum a reacționat fiul lor la vestea că se despart

Andrei Aradits a declarat că de aproximativ șase luni Andreea, fosta sa soție, este plecată în India. Acasă au rămas el și fiul lor, Eric. Celebrul actor spune că fiul lor a avut o perioadă dificilă, însă a discutat cu el, a mers și la psiholog, iar acum lucrurile sunt în regulă:

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga (n.r. fosta soție, Andreea). Doar eu cu el suntem (n.r. cu Eric, fiul lor). Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: ok, nu-ți permiți treaba asta. E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da”.

„Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos”

Andrei Aradits a dezvăluit că deși au depus actele de divorț în septembrie 2022, termenul a fost abia acum. Actorul este de părere că dacă lucrurile se încheie, e bine să fie totul civilizat.

„Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum. Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut”, a spus actorul, în cadrul podcastului „Vorba lui Jorge”.

Andrei Aradits: „Lasă, că și pe Tinder am căutat validare”

Andrei Aradits a dezvăluit că a început să meargă la psiholog. Nu s-a ferit să dezvăluie nici că a folost o aplicație pentru întâlniri, însă s-a oprit când s-a întâmplat ceva neașteptat.

„Azi am fost prima oară la psiholog. Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că și pe Tinder am căutat validare. Da, dar am renunțat între timp. Am avut întâlniri. Dar știi de ce aveam nevoie, de validarea faptului că uite, la 50 de ani încă mai sunt posibil și am zis că «ok, lumea mă place». Doar că, la un moment dat s-a îndrăgostit o fată de mine și am că nu, gata”, a mai spus el.

Andrei Aradits și Andreea s-au cunoscut în anul 2002, când actorul juca în serialul „În Familie”. Ea lucra în echipa de producție și a fost dragoste la prima vedere. Ea este absolventă de la UNATC, însă are o pasiune pentru sport, iar în prezent este instructor de yoga.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
6.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *