Andrei Neacșu, fostul soț al Ilincăi Vandici, surprins alături de noua iubită. Cum s-au afișat în public la 8 luni de la divorțul de vedeta Kanal D

Iată cum s-au afișat Andrei Neacșu și noua iubită!

Andrei Neacșu nu se mai ascunde de ochii curioșilor. Fostul partener de viață al Ilincăi Vandici s-a afișat, de curând, cu noua iubită în public. El a fost surprins de paparazzi în prezența femeii care i-a furat inima. Se pare că bărbatul a dat-o definitiv uitării pe prezentatoarea TV de la Kanal D.

Andrei Neacșu nu se mai ascunde. S-a afișat cu noua iubită, la 8 luni de la divorțul de Ilinca Vandici

Andrei Neacșu și Ilinca Vandici au divorțat oficial în luna iulie a anului trecut. Acum, la opt luni distanță de la separarea de vedeta de la Kanal D, bărbatul a fost surprins de paparazii de la Cancan în compania unei brunete misterioase.

Cei doi au fost văzuți în mașină, în timp ce se îndreptau către o benzinărie din Capitală. Au petrecut câteva minute acolo, după care au intrat într-un supermarket pentru a face câteva cumpărături. Ulterior, Andrei Neacșu și noua iubită au mers la un magazin de construcții.

Cum arată femeia care i-a furat inima lui Andrei Neacșu

Bruneta care i-a pus pe jar inima fostului soț al Ilincăi Vandici are un corp superb și pare că are mare grijă de imaginea ei. Femeia a apărut într-o pereche de blugi, o bluză albă și un sacou negru.

În picioare, ea a pus o pereche de tocuri înalte, iar la capitolul accesorii a optat pentru o geantă de lux. Vezi imaginile cu frumoasa parteneră de viață a lui Andrei Neacșu AICI!

Citește și Teo Trandafir revine în forță la TV! Ce emisiune va prezenta cu Ilinca Vandici: „Sunt fericită”!

Ce relație e între Ilinca Vandici și fostul soț

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu și-au unit destinele în anul 2017, însă mariajul lor s-a încheiat în 2023. Din fructul iubirii lor a rezultat un copil, mai exact un băiețel, care a fost botezat cu numele de Zian. Cum se înțeleg acum vedeta și fostul ei partener?

”În ceea ce ne privește, Andrei e prezent în viața copilului, bunicii paterni și mama mea, de asemenea, și da, am apelat și la ajutorul unei bone pentru momentele în care e necesar.

În majoritatea timpului, sunt alături de copilul meu, și e minunat să fie așa. Am fost și sunt prezentă fizic, emoțional, spiritual în viața lui și ne bucurăm împreună de toate etapele evoluției sale.

Ne-am creat amintiri superbe, ritualuri, momente frumoase și ne trăim viața în armonie, iubire și înțelegere”, a declarat Ilinca Vandici pentru revista VIVA!.

Citește și Cum au fost văzute Ilinca Vandici și Denise Rifai, în club. S-au distrat “ca fetele” și au încins atmosfera FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
4 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *