Andrei Stoica are o legătură specială cu fiica lui: „Îmi place să petrec timp cu ea, să o învăț cât mai multe” VIDEO EXCLUSIV

Andrei Stoica: „O să-mi doresc să fac codițe”

Nu de puține ori Andrei Stoica a demonstrat că este dur în ring, reușind să-și învingă adversarii prin K.O. Ceea ce nu știe foarte multă lume despre el este că, în viața extrasportivă luptătorul este cu totul diferit. Cel puțin atunci când este în compania copiilor lui, cea care reușește să îl înduplece indiferent de situație fiind unica lui fiică. Andrei Stoica a declarat în exclusivitate că adoră să petreacă timp cu fiica lui, chiar dacă se simte stângaci în multe dintre activitățile pe care le are cu ea.

Andrei Stoica are o legătură specială cu fiica lui

Andrei și Andra Stoica sunt împreună de mai bine de 17 ani și împreună au trei copii: doi băieți și o fată. Deși băieții îi calcă pe urme și merg la academia lui de kickboxing, cea care reușește să-i înmoaie sufletul de la o simplă privire este fiica lui, Eva.

„Codițe încă nu am învățat să fac. Știi de ce? O să-mi doresc să fac codițe, îmi place să petrec timp cu ea, să o învăț cât mai multe chestii, să mă joc cu ea în principiu. Dar codițe nu știu deocamdată să fac pentru că nu are păr suficient de lung. Îi mai prind câteodată părul așa în codiță, părul ăla al ei scurt, cum îl are”, ne-a povestit amuzat luptătorul.

Citește și: Sacrificiul uriaș făcut de Andrei Stoica pentru a-i cumpăra soției inelul de logodnă: „Abia mi-am permis” VIDEO EXCLUSIV

Pe de altă parte, frații mai mari nu sunt deloc geloși pe relația pe care Andrei o are cu surioara mai mică, asta și pentru că părinții au știut cum să-și gestioneze timpul astfel încât să reușească să le acorde atenția dorită fiecăruia în parte.

„Băieții nu au fost geloși. Ei și-au dorit-o foarte mult o surioară. Chiar mergeam la Biserică și tot timpul se rugau să le-o trimită Dumnezeu pe Eva mai repede. Și-au dorit-o foarte mult și nu, nu sunt geloși, dimpotrivă sunt foarte protectivi cu ea”, ne-a declarat și Andra, soția sportivului.

„Avem mașină cu șapte locuri și portbagaj imens”

Andrei Stoica nu doar că nu are timp să se plictisească, însă se distrează enorm în formula completă. Luptătorul ne-a dezvăluit că cele mai frumoase momente sunt atunci când pleacă toți cinci în vacanță.

„În vacanță plecăm cu minivan-ul. Avem mașină cu șapte locuri și portbagaj imens. Ori plecăm trei zile, ori plecăm o săptămână, portbagajul nostru este plin pentru noi. Sunt copii, sunt mici, se murdăresc foarte repede și foarte multe lucruri de luat. Plecăm cu coșul de jucării după noi, nu avem ce să facem”, a povestit Andra pentru EGO.ro.

De cele mai multe ori aceste plecări sunt prilej de distracție pentru sportiv, care se amuză teribil pe seama soției sale care este nevoită să organizeze escapadele până la cel mai mic detaliu.

„Am explicat și pe social media. Pentru mine este un efort psihic de nedescris să stau să vorbesc cu Andra, să-i explic ce pereche de pantaloni, ce trening vreau să iau cu mine. Chiar a fost o discuție între noi, că mă acuza că eu nu fac nimic. I-am zis că nici nu are idee ce energie investesc eu. E greu. Să faci strategie, tactică”, ne-a declarat amuzat Andrei Stoica.

Luptatorul MMA Andrei Stoica
Andrei Stoica și fratele lui, alături de copii

„Trebuie să fac pentru toată lumea”

Nu la fel de amuzată este și soția sportivului care de cele mai multe ori se întreabă dacă nu cumva are în casă patru copii, nu trei.

„Eu eram toată transpirată. Am plecat într-un weekend la munte cu copiii și eram toată transpirată, deja veniseră prietenii să plecăm, nu mai știam unde să mă împart și el era relaxat. Din ce cauză am întârziat? Pentru că el nu a putut să-și facă bagajul singur. I-am zis că e simplu să-și facă un bagaj, pentru el. Pentru mine e mai greu pentru că trebuie să fac pentru toată lumea. E imposibil cu el. Mi-a zis că e mai simplu să mă direcționeze pe mine. Dar în momentul ăla îmi venea să-i dau cu un buștean”, l-a dat de gol Andra, întreruptă imediat de tatăl copiilor ei.

„O contrazic. Nu ai idee în relaxarea mea câți ani de muncă sunt în spate”, a mai completat Andrei Stoica pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *