Anisia Gafton a fost încoronată „Regina junglei”. „Nu m-am obișnuit nici acum cu tarantulele alea și cu viermii” VIDEO EXCLUSIV

Anisia Gafton: „Am avut foarte multă susținere”

Joi seara, într-o ediție de gală, telespectatorii au desemnat-o pe Anisia Gafton „regina junglei”, actrița de comedie reușind să-i impresioneze în cele 12 săptămâni petrecute în Republica Dominicană. Imediat după ce a fost încoronată, Anisia a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro ce a însemnat realityshow-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” pentru ea, dar mai ales ce înseamnă pentru ea această titulatură.

Anisia Gafton, despre titlul de „Regina junglei”: „Sunt extrem de fericită”

Îmbrăcată cu o rochie superbă, de un albastru regal, creată și stilizată special de Ruxi, colega ei de echipă, Anisia Gafton și-a făcut apariția în finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” cu extrem de mari emoții, dar și cu speranța că va reuși să iasă câștigătoare.

„Sunt mai divă. Contează atitudinea. Și cu tarantulele pe cap am fost divă. Într-adevăr mi-a purtat noroc rochia lui Ruxi, ea mi-a făcut-o. Eu mi-am ales culoarea asta, albastru regal, în rest s-a ocupat ea. Sunt extrem de fericită și într-un entuziasm fantastic”, ne-a spus amuzată Anisia despre look-ul ei, completând că a rămas profund impresionată de valul de mesaje de susținere pe care le-a primit în ultimele zile.

„Am presimțit, e adevărat, pentru că am primit foarte multe mesaje și am avut foarte multă susținere de la foarte mulți influenceri și chiar și din echipa cealaltă am avut susținători, nu doar din echipa mea. Vreau să le mulțumesc din tot sufletul și din toată inima mea. De zic din toată inima mea? Pentru că eu așa sunt, un om inimos și s-a văzut și în junglă. Eu dacă vreau să râd, râd cu toată inima, dacă plâng, plâng cu toată inima, dacă vreau să încurajez, o fac cu toată inima, așa sunt eu”.

„I-am zis că dacă cumva face „joc” la Giani s-a terminat”

Dat fiind faptul că finala show-ului a fost în direct, iar soarta câștigătorului a fost doar în mâna telespectatorilor care și-au împărțit voturile între Anisia și Giani Kiriță, cea desemnată „regina junglei” ne-a mărturisit că și-a pus chiar partenerul de viață să o voteze încontinuu.

„Ce ai, cum să nu-l pun pe Serghei? El primul. L-am obligat. I-am zis că dacă cumva face „joc” la Giani s-a terminat. A dat săracul mesaje vă dați seama. L-am înnebunit. Am văzut că a avut fractură la deget”.

„Vă aștept la show-urile mele de stand-up comedy”

Chiar dacă nu ar fi câștigat marele trofeu, pentru Anisia Gafton cel mai mare câștig a fost că a reușit să reziste timp de 12 săptămâni în condiții de neimaginat, fără mâncare, fără un adăpost, înconjurată de tarantule, șerpi și supusă unor probe de neimaginat. Cu toate că în timpul competiției simțea că nu mai are forță atât psihic cât și mental, reîntoarsă acasă, Anisia mărturisește că îi este deja dor de Republica Dominicană.

„În perioada asta nu pot să am liniște. Adică liniște la mine este doar o zi, s-a demonstrat că sunt un om al adrenalinei. Mi îmi plăcea când mă duceam la probe că simțeam adrenalina în mine și eram mai forțoasă. Câteodată chiar îmi este dor de adrenalina aia. Stau o zi așa liniștită, dar după nu pot, trebuie să fac ceva.

De aceea vă aștept la show-urile mele de stand-up comedy, o să încep în forță. Până de Crăciun așa o să fac. De asemenea mai fac sketch-uri pe platformele mele de socializare cu Serghei, dar și singură”, ne-a povestit Anisia despre planurile ei de viitor, completând că totuși nu ar vrea să se reîntoarcă prea curând în junglă, poate doar așa ca turist, dar în niciun caz în aceleași locuri unde a supraviețuit timp de 3 luni.

„Acum dacă mi-am pus această rochie parcă mă simt așa mai divă. O să mă vedeți în Dubai și Dominicană. Chiar îmi e dor de junglă, chiar am întrebat oare ce o mai face. Dar mai stau, încă nu m-am obișnuit cu tarantulele și cu viermii ăia. Am mâncat atâtea, vă dați seama, nici nu îmi vine să cred”.

Anisia Gafton a fost incoronata Regina junglei
Cabral, Anisia Gafton, Adela Popescu

„Zic că de acum în loc de mici să punem șobolani pe grătar”

Anisia Gafton nu s-a dat înapoi de la nicio probă și a demonstrat de la o zi la alta că nu are limite, însă proba cu care va rămâne în memoria telespectatorilor va fi cu siguranță cea în care a fost nevoită să mânânce șobolani prăjiți pentru a face rost de provizii pentru tabăra ei.

„Eu la câtă foame am avut și la ce mod de gândire mi-am făcut, adică mi-am zis că nu poate să fie atât de rău că până la urmă și pisica mea mănâncă, că am văzut-o. După Dominicană am văzut-o pe pisica mea cu un șobolan și parcă îmi era poftă. Dar nu știam să-l gătesc. Până la proba cu șobolani mâncasem orez și fasole de nu știam ce e cu mine. În momentul în care am văzut carne cam băleam. Cărniță după atâta orez merge. Am rupt acolo o pulpiță, am rupt mustăcioara. Chiar a fost foarte bun. Are gust de grătar. Chiar zic că de acum în loc de mici să punem șobolani pe grătar. E mai ieftin”, a mai povestit amuzată Anisia pentru EGO.ro despre celebra probă în care a mâncat șobolani.

Video: Daniel Bălan

10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.