Anisia Gafton, dezvăluiri incredibile după ce s-a întors de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce i se întâmplă noaptea. VIDEO EXCLUSIV

Câte kilograme a slăbit la concursul de supraviețuire din Dominicană

Anisia Gafton a acceptat provocarea de a participa la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), filmat în Republica Dominicană, unde s-a luptat cu probe grele și a reușit să rămână pe poziții. Ea ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre experiența trăită în emisiune. Aceasta ne-a explicat că, în primele două săptămâni, după ce s-a întors în țară, încă se trezea noaptea crezând că trebuie să meargă la o probă.

Anisia Gafton, despre “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: “Am slăbit vreo 5 kilograme”

Anisia Gafton, aflată la deschiderea unei clinici de chirurgie estetică, susține că și-a demonstrat că este o persoană extrem de puternică. Chiar înainte să plece din țară, ea a recurs la o procedură de hidratare a tenului, astfel că, în lipsa cremelor, pielea ei nu a avut atât de mult de suferit. Când vine vorba de spălatul părului, ea se folosea de apă rece și detergent de vase.

Ego.ro: Anisia, ești foarte slabă! Cât ai slăbit?

Anisia Gafton: Nu am slăbit chiar așa de mult, am slăbit vreo 5 kilograme. Ce să zic, sunt în viață, sunt bine, sunt întreagă la cap, nu am luat-o pe câmpii. Sunt întreagă la cap și plină de viață.

Ce pătește noaptea

Dar nu te trezești noaptea dintr-odată?

Anisia Gafton: Seara, când mai dorm, mă mai trezesc cu coșmarul că mai este o probă și că, de fapt, eu nu dorm acum, eu trebuie să mă trezesc să mă duc la probă. După ce am venit acasă, cred că vreo două săptămâni doar așa eram, că trebuie să mă duc la probă.

Ce ți-au zis apropiații când te-au văzut?

Anisia Gafton: Am avut comentarii pozitive, chiar mă bucură foarte mult. Am avut comentarii spectaculos de frumoase. Nici eu nu mă așteptam să resist și nu mă așteptam să fac față. Toată lumea zicea: “Mamă, cât de puternică ești!”. Bun, am demonstrat și celorlalți, dar cel mai important este să îmi demonstrez mie. Mi-am demonstrat mie că pot să fac. Pentru mine este un lucru extraordinar, tot timpul trebuie să îmi demonstrez mie. Pentru mine e un câștig foarte mare.

Cum a rezistat la certuri

Cum rezistați la toate certurile de acolo?

Anisia Gafton: Eu nu sunt o persoana care să se implice în certuri, mai ales dacă nu este a mea, de ce să mă implic? Nu e destul că mănânc tarantule, că fac aia, că fac aia, mai trebuie să am grijă și de certurile voastre? Să le gestionați voi cum vreți voi și încerc eu să fiu OK psihic. Acolo, totul era de psihic, nu de forță. Totul a fost psihic acolo. Încercam în fiecare zi să îmi aduc ceva bun, care să mă facă să rezist. Uite că a funcționat.

Ce tratament și-a făcut înainte de competiție

Cu cine vorbești de acolo și cu cine nu mai vorbești?

Anisia Gafton: Eu vorbesc cu toată lumea. Nu am niciun conflict cu nimeni. Chiar înainte de a pleca, am venit la doctor și mi-am făcut o procedură cu vitamine. Este o procedură care îți hidratează fața foarte bine, am făcut-o exact cu 3-4 zile înainte de a pleca. Bine am făcut. Când am ajuns acolo, mă așteptam ca lumea să îmi dea creme. Nu mi-au dat deloc. Eu nu am avut creme. Am zis: “Dar cum rezistă fața mea atât timp? Cum fac față la față?”. Mă rugam ca procedura să dureze cât mai mult. Oricum, știam că procedura durează o lună, o lună și ceva. Uite că m-a ajutat foarte mult, chiar s-a nimerit foarte bine. A fost prima mea colaborare și a fost foarte eficientă și de bun augur.

Cu ce și-a spălat părul

Totuși, cu ce vă spălați părul?

Anisia Gafton: Cu ce apucam. Cu apă, în primul rând apă. Rece, caldă, deja erai într-un răsfăț. Să știi că acolo, în partea cealaltă, unde era bine, nu mi se părea că e chiar așa de caldă. Cu apă în primul rând și cu ce apucam, cu ce spălam vasele.

Ce zice de o participare la Survivor

Dacă te cheamă la Survivor, te duci?

Anisia Gafton: La Survivor nu știu, mă mai gândesc. Sunt sinceră, nu zic că: “Mamă, ce Xena sunt, acum mă cațăr pe toate blocurile!” De ce să zic așa? La fizic nu sunt cea mai puternică, nu pot să mă pun cu cineva care face sală de mulți ani. Sunt mai puternică psihic. Eu de asta am venit în concursul acesta, “Sunt celebru!”, știam că sunt puternică psihic, dar nu atât. Am zis, hai, o săptămână, două, duci tu. Dar nu mă așteptam să fie atât de mult.

Ce planuri ai acum că te-ai întors?

Anisia Gafton: Acum îmi reiau activitatea, îmi reiau show-urile de Stand Up-comedy. Îmi reiau scheciurile mele, proiectele pe online. Vreau să fiu cât mai bine psihic pe viitor. Eu sunt foarte bine acum. Mi se pare puțin dubios că sunt atât de bine. Chiar zic: “Dar chiar nu am nimic?”. Nu am nimic. Nu știu ce s-a întâmplat, cum a funcționat creierul meu, nici eu nu înțeleg. Probabil că sunt puternică.

Video: Daniel Bălan

10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.