Anna Lesko, de nerecunoscut. Cum arăta pe vremea când era iubita lui Irinel Columbeanu. FOTO

Anna Lesko și Irinel Columbeanu au format un cuplu timp de 8 ani

Anna Lesko este în prezent un artistă foarte apreciată de la noi, care atrage privirile tuturor cu felul în care arată. Cântăreața în vârstă de 43 de ani a avut în trecut o relație de mai bine de opt ani cu Irinel Columbeanu. Cum arăta artista în vremea respectivă?

Anna Lesko a devenit cunoscut în 2002. Era deja într-o relație cu Irinel Columbeanu

Anna Lesko a devenit cunoscută și apreciată de public în anul 2002, atunci când a lansat piesa „Ard în flăcări”, cu care a avut mare succes. Înainte de acea perioadă a devenit iubita lui Irinel Columbeanu, pe atunci milionar. Au fost împreună aproximativ opt ani.

Cei doi s-au cunoscut în 1996, la Casino Constanța. S-au despărțit în 2004, însă nu a fost o despărțire cu scandal. Au rămas în relații bune.

„Lângă Irinel, am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relația noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în niște momente foarte grele. Relația cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare. Relația mea cu Irinel a fost una de o factura speciala. Numai eu si cu el o știm. Pentru cei care caută senzaționalul le voi spune că nu ne-am certat, că am rămas prieteni”, spunea Anna despre Irinel Columbeanu.

Anna Lesko și Irinel Columbeanu
Anna Lesko și Irinel Columbeanu

Anna Lesko a devenit mamă în 2014

La scurt timp după despărțirea de Irinel Columbeanu, Anna Lesko și-a refăcut viața cu Dj Vinny, alături de care a devenit mamă. În 2014 a adus pe lume un băiat care se numește Adam.

Chiar dacă au trecut câțiva ani buni de atunci, Anna Lesko reușește să se mențină într-o formă de invidiat. În curând va împlinit vârsta de 44 de ani și a dezvăluit care este secretul ei. Nu ține diete, ci face detoxifiere. Este o cură drastică pe care mărturisește că o ține între 7 și 14 zile. Potrivit ei, nu toată lumea poate să țină această cură de detoxifiere.

„Am 43 de ani, dar cred că este vorba și despre AND. Însă pe lângă asta vin și multe alte accesorii: dorința și motivația permanentă de a arăta bine, de a fi sănătos atât fizic, cât și psihic. Diete nu țin, am una singură de detoxifiere a ficatului. Cea cu miere și lămâie, e ca un fel de limonadă, practic te hidratezi toată ziua, dar nu ai voie să mănânci nimic. Este o cură drastică, între 7 și 14 zile. Nu toată lumea poate să o țină. Eu o fac o dată sau de două ori pe an. Eu nu cred în cure, eu cred într-un stil de viață echilibrat, într-o alimentație sănătoasă. Trebuie să recunosc că nu mă abțin de la pofte, dar mănânc în cantități mici. Dulce nu prea mănânc și cred că asta contează foarte mult”, a spus Anna Lesko despre stilul ei de viață pentru viva.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
4.6 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *