Antonia, așa cum nu ai văzut-o niciodată. Ipostaza i-a uimit pe fani: “Ești plină de surprize”

Apariție surprinzătoare a Antoniei!

Antonia a avut recent o apariție neașteptată pe internet. Iubita lui Alex Velea s-a pozat într-o ținută neobișnuită stilului său, pentru care a primit numai laude din partea urmăritorilor săi. Iată cum s-a îmbrăcat artista. Rar o poți vedea așa!

Antonia i-a surprins pe internauți

În vârstă de 34 de ani, Antonia nu mai are nevoie de nicio introducere. Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară, dar și una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară.

Partenera de viață a lui Alex Velea are numeroase melodii care sunt ascultate de milioane de români, astfel că nici nu este de mirare că vedeta are o comunitate impresionantă de fani în social media, acolo unde își face deseori simțită prezența, postând imagini cu ea în ipostaze cât mai provocatoare.

Cântăreața s-a fotografiat într-o ținută neobișnuită

Recent, Antonia a avut o apariție uimitoare pe internet. Vedeta a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine în care apare purtând o geacă de piele, o cămașă și o pereche de blugi largi.

Astfel, cântăreața i-a surprins pe fani cu apariția sa, fiindcă aceștia erau obișnuiți să o vadă pe favorita lor în haine mulate și decoltate. Se pare că solista a dorit să le arate internauților că poate fi sexy chiar și în haine largi.

Antonia, asa cum nu ai vazut-o niciodata
Antonia

Cum au reacționat fanii când au văzut apariția incendiară a Antoniei

Majoritatea fanilor au complimentat-o pe Antonia pentru frumusețea ei. Iată ce a apărut în rubrica de comentarii din dreptul postării:

”Cea mai frumoasă femeie din România la ora actuală.

Ești minunată și plină de surprize!

Foarte frumoasa ești

Ești superbă  ”, sunt doar câteva dintre comentariile scrise de fanii vedetei.

Citește și Când fac nuntă Antonia și Alex Velea. Răspunsul la cea mai arzătoare întrebare a fanilor a sosit în sfârșit: “Să vă pregătiți banii”!

Motivul pentru care Antonia și Alex Velea nu s-au căsătorit până acum

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că Antonia și partenerul ei de viață, Alex Velea, nu s-au căsătorit până acum. Într-un interviu acordat recent, cântăreața a explicat care este motivul, dar și cum se înțelege cu tatăl celor doi băieți ai săi.

”Având în vedere că suntem de aproape 11 ani împreună, e clar că nu actul în sine a fost esențial pentru noi, ci să avem o relație solidă, bazată pe iubire, respect și să avem o familie frumoasă.”, a declarat artista, conform celor de la Unica.

Citește și Motivul îngrozitor pentru care Antonia refuză, de fapt, să apară la TV. A ținut totul secret până acum: “Vrea să îmi facă rău”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *