Antonio Pican nu oferă niciodată a doua șansă într-o relație: „La mine nu există, înșelatul a pus capac!” VIDEO EXCLUSIV

Cântărețul consideră că o minciună recunoscută este pe jumătate iertată

Antonio Pican nu se bucură într-o relație în momentul de față, însă are câteva reguli stabilite pentru legăturile amoroase. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, cântărețul a recunoscut că a mințit, de-a lungul timpului, atunci când a făcut parte dintr-un cuplu, însă și-a recunoscut greșeala. Totuși, el nu poate să treacă peste înșelat.

Antonio Pican, despre relațiile amoroase. Peste ce nu trece niciodată

Antonio Pican a fost prezent la evenimentul de lansare al filmului „Barbie” în România, unde a preferat să poarte o ținută lejeră, de vară. Acesta ne-a vorbit despre relațiile amoroase, explicând că i-a mai scăpat câte o minciună, de-a lungul timpului, însă mereu a preferat să recunoască unde a greșit. Cântărețul consideră că o minciună recunoscută este pe jumătate iertată:

„E cald rău! Practic, cu alte cuvinte, să nu ai niciodată încredere în ce spun eu! E cald, nu mai suport! Nu puteam să vin îmbrăcat într-un tricou lung! Aici sunt niște lucruri diferite, sunt un bărbat de foarte mare încredere. (n.r. în relații) Îți dai seama. (n.r. că a mințit într-o relație) De asta trebuie să ai încredere în mine, că am recunoscut că am mințit. Am recunoscut minciuna, dacă este recunoscută, este pe jumătate iertată. Dar depinde ce minciună!”

De ce nu oferă a doua șansă

În același timp, Antonio Pican nu oferă niciodată a doua șansă în relațiile amoroase, căci nu crede că a doua oară o să fie mai bine dacă o persoană i-a înșelat încrederea. Artistul nu consideră că ar trebui să se treacă peste infidelități, căci așa se poate pierde încrederea și respectul într-un cuplu, dacă există și a treia persoană:

„Nu, niciodată! (n.r. nu a înșelat) Nici nu sunt adeptul persoanelor care iartă după înșelat! La mine nu există, înșelatul a pus capac! A dispărut respectul, a dispărut iubirea, a dispărut tot! S-a pus crucea, mormântul și pomana de 2 luni! Nu, niciodată. (n.r. nu dă a doua șansă) Ți-am oferit o șansă, ți-ai bătut joc de ea, ce te face să crezi că a doua oară o să fie mai bine?”

Se pregătește să își surprindă fanii

Momentan, Antonio Pican nu se bucură de o persoană specială în viața lui. Cu toate acestea, cântărețul o să facă ordine atunci când vine vorba de viața lui personală, în curând. El o să lanseze o nouă melodie, venind și cu un anunț surpriză:

„Sunt neluat, dar peste 2 săptămâni o să se facă un anunț! O să vedeți! Lansez o nouă melodie și promit să vin la toate televiziunile ca să fac curat!”

Antonio Pican, despre Andreea Bostanica

Într-un alt interviu Ego.ro, Antonio Pican ținea să lămurească zvonurile privind o relație cu Andreea Bostanica:

“Am colaborat, am făcut o piesă foarte frumoasă, am făcut câteva vlog-uri. O să mai vină în România și o să mai facem și alte vlog-uri, mi se pare că avem o energie frumoasă și dăm foarte bine pe cameră. Suntem niște prieteni foarte apropiați din online și cam atât. În rest, nimic mai mult.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *