Anunțul făcut de „domnul Dan” a declanșat haosul la Survivor. Fanii au răbufnit: ”Să plece”. Ce s-a petrecut chiar înainte de finală

Cum au reacționat fanii când au aflat cine riscă să plece acasă
Anunțul făcut de domnul Dan a declanșat haosul la Survivor. Fanii au răbufnit: ”Să plece”. Ce s-a petrecut chiar înainte de finală

Se anunță o seară incendiară la Survivor. În ediția de miercuri va avea loc ultima eliminare din concurs înainte de marea finală. Nominalizații anunțați de domnul Dan sunt Alexandra Ciomag, Ștefania Stănilă și Andrei Krișan.

Fanii Survivor sunt revoltați. Ce părere au despre eliminarea de miercuri seară

Rămâne de văzut miercuri, pe 17 mai, cine dintre cei trei va pleca acasă. Mulți dintre fani și-au exprimat public dorința ca Alexandra Ciomag să plece acasă. Concurenta are parte de un val de critici pe internet. Pe pagina de Facebook a show-ului filmat în Republica Dominicană au apărut mai multe mesaje în care oamenii își spun părerea despre concurentă.

„Sper să plece ciomag / Ciomag n-a plecat! E tot acolo. Doar nu-i plătește protv-ul două zboruri dus-întors. 🙂 Săptămâna viitoare este finala, trebuie să participe, ca și spectator. Zic și eu / Ciomag este foarte răutăcioasă și tot timpul montată de Porkolab / Acasă Ciomag! / Alexandra va fi eliminată”, sunt câteva dintre sutele de comentarii.

În prezent, mai sunt șase concurenți la Survivor: Andrei Krișan, Dan Ursa, Alexandra Porkolab, Alexandra Ciomag, Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă.

Vezi și – Ce a făcut Kamara cu banii de la Survivor și cu cine a rămas Leon cât timp el a fost plecat. ”A fost un moment foarte frumos!” VIDEO EXCLUSIV

Daniel Pavel, în direct la Pro TV din Republica Dominicană: „Intrăm și noi în linie dreaptă cu finala Survivor România”

Finala Survivor 2023 va avea loc pe data de 24 mai. Marele câștigător va pleca acasă cu titlul de Survivor România 2023 și un cec în valoare de 100.000 de euro.

„Am fi vrut să fim în public la finala națională a talentului, dar trebuie să ne bazăm pe VOYO să vedem cum a fost. Intrăm și noi în linie dreaptă cu finala Survivor România, mai e puțin până pe 24 mai. Tensiunea e mare aici, se anunță o luptă epică. Dar, până atunci, voiam să fiu parte din cea mai mare sărbătoare a televiziunii, să fim alături de întreaga Românie, în finala «Românii au talent». Mulțumesc de legătură, bucurați-vă de spectacol acum, dar și miercuri 24 mai la finala Survivor. Vă salut cu căldură, la propriu, de aici din Republica Dominicană”, a transmis Daniel Pavel în finala Românii au talent.

Câți bani au câștigat vedetele din acest sezon de Survivor

Potrivit informațiilor apărute în presă, Gheboasă primea 2000 de euro pe săptămână. Jorge, Kamara, Ionuț Iftimoaie și Carmen Grebenișan ar fi primit suma de 3000 de euro pe săptămână. Cea care ar fi primit suma cea mai mare a fost Vica Blochina, 7000 de euro pe săptămână. Ada, Ștefania și Bianca Patrichi sunt vedetele cu cel mai mic salariu. Cele trei ar fi primit suma de 1500 de euro pe săptămână.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *