Anunțul făcut de Gabriela Cristea și Tavi Clonda în miezul nopții. Au postat imaginile pe net, ca să vadă toată lumea

Ce se întâmplă cu Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc. Cei doi soți radiază de fericire lângă cele două fetițe pe care le au împreună, iar relația lor pare desprinsă din basme. În urmă cu doar câteva ore, vedeta TV a făcut un anunț surpriză.

Gabriela Cristea, anunț special despre relația cu Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut patru ani de la căsătoria religioasă, așa că au decis să sărbătorească marele eveniment într-un mod special. Află din rândurile de mai jos unde au plecat aceștia și ce mesaj a postat prezentatoarea TV.

Frumoasa vedetă TV și cântărețul sunt un cuplu fericit, acest lucru fiind vizibil cel mai des din postările pe rețelele sociale. Pe internet, atât Gabriela Cristea, cât și Tavi Clonda sunt extrem de activi și nu ezită să-și țină fanii la curent cu activitățile pe care le desfășoară zilnic.

Asta s-a întâmplat și în urmă cu puțin timp, când celebra prezentatoare TV a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie alături de soțul ei. Imaginea îi înfățișează pe cei doi la petrecerea de nuntă, eveniment orgnizat cu patru ani în urmă.

Așadar, acesta ar putea fi scopul vacanței lor pe Coasta de Azur: „4 ani de la căsătoria religioasă!…și ne iubim din ce în ce mai mult în fiecare zi. #victorienii”, a precizat Gabriela Cristea pe internet, cu ocazia aniversării celor patru ani de la cununia religioasă cu Tavi Clonda.

Ce mașină și-au cumpărat recent

De curând, Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au văzut visul împlinit. Cuplul și-a cumpărat un bolid de lux de aproape 100.000 de euro, iar imaginile le-au împărtășit cu fanii lor numeroși din mediul online. Chiar soțul vedetei a prezentat mașina, fiind vorba despre Mercedes GLE 400.

„De 15 ani aștept momentul ăsta, dar n-am renunțat și uuite că se îndeplinește. O să fie senzațional! Ne-a ajuns „visul”! Sper să nu dați cu hate și să vă bucurați! Bine ai venit în familie! Este superbă! Pielea asta cum ne-am dorit! Important e să fim sănătoși! Știți cum se cheamă această prințesă „Alba ca Zăpada”, a transmis Tavi Clonda.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *